22 Mayıs 2024

“Ustalık Dönemi Fatsa’da Fiyaskoyla Başlamıştır”

  • PDF

d04.06.2014

Fatsa CHP İlçe Başkanı Doğan ÇELEBİ gerçekleştirilen basın toplantısında, “Fatsa Belediyesinin ilk icraatı gayrimenkullerini satmak olmuştur ve ustalık dönemi fiyaskoyla başlamıştır” dedi.

Belediye meclis üyemiz Erol Yerebasmaz iki ay boyunca, belediyenin içerisindeki sıkıntılarla yakından ilgilenmiş ve bu sorunların çözüm yollarını aramıştır diyen Doğan ÇELEBİ; “Fatsalılardan ustalık dönemi için 5 yıllık bir yetki istediğini belirten Sayın Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve değerli kadrosunun ilk icraatı Belediye’nin gayrimenkullerini satmak oldu” diye konuştu.

“Halkımızın kandırıldığı bir kez daha tescil edildi”

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin belediyecilik anlayışı elinde var olan kaynakları tüketip belediyeyi yetkisiz ve güçsüz hale getiren bir anlayıştır diyen Çelebi; “ Bir belediye düşünün, elinde ki mal varlıklarını satıyor. Bir hedefi yok, yanlış yönetimden dolayı borçlanmış. İki dönemdir anlamsız israf içerisinde olan belediye var. Belediye Başkanımızın ve yönetiminin satışa çıkardığı mallar kamunun mallarıdır. Bunun satışı sadece bir encümenin yetkisinde olmamalıdır. Satış eğer Fatsa halkına fayda sağlayacaksa, büyük yatırımlara destek olacak, ekonomiye katkı sağlayacaksa yapılsın. Fakat Fatsa Belediyesi’nin amacı kendi ekonomisini kurtarmaktır. Kendi işçilerinin alın terlerinin bedellerini ödeyemeyen bir belediye var. Karşılık olarak kamu mallarının satışlarının yapılması Fatsa halkına hiçbir fayda sağlamayacaktır. Gayrimenkul satarak bu ülkede, bu ilçede belediyecilik yapılmaz. Belediye varlıklarını satarak işçi maaşlarını öder duruma gelmişse o yönetim organizasyonunda bir kanalda tıkanma var demektir. Belediyenin gelirleri yanlış yerlere aktarılmıştır. Maalesef Belediyemiz başarısızlığını damgalamıştır. Ustalık dönemi fiyaskoyla başlamıştır. Büyükşehir böbürlenmesiyle halkımızın desteğini alan ve şu anda yaptıkları icraatlarla halkımızın kandırıldığı bir daha tescil edilmiştir” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde