21 Mayıs 2024

“Müzik Benim İçin Gündelik Bir İhtiyaç”

  • PDF

zrb04.06.2014

Müziğe küçük yaşta başlayan ve Fatsa’da müzik adına birçok güzel işlere imza atan Fatsa’nın en genç yeteneklerinden Hakan Zorba; “ Müzik adına hiçbir maddi beklenti içermeden, her türlü sosyal projelerde yer alırım” dedi.

Müziğin tüm branşlarına dair eğitim alan ve şu anda Ordu Güzel Sanatlar Lisesinde müzik öğretmenliği yapan Hakan Zorba; “ Müziğe ben çok küçük yaşta başladım ve müzik benim hayatımda hep önemli bir yer tuttu. İnsanın nasıl günlük ihtiyaçları varsa yemek, su gibi benim için de müzik öyle bir şey” dedi.

Fatsa’da son zamanlarda müzik ve sanat adına olan ilginin daha da arttığına dikkat çeken Hakan Zorba; “ Fatsa’da şu anda benim bildiğim müzik eğitimi veren 8’e yakın kurs var. Bu kursların da öğrenci potansiyelleri yüksek. İnsanların müziğe olan ilgisinin artması beni bir müzik eğitmeni olarak mutlu ediyor”

Fatsa’da artık az sayıda yapılan konser ve festivaller konusuna da değinen Zorba; “ Fatsa’da belirli dönemlerde şenlik, konser ve festivaller yapılması hepimizin ortak düşüncesi ve gayesi olduğunu düşünüyorum. Eğer böyle organizasyonlar yapılırsa hiçbir maddi karşılık beklemeden, yer alır ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. Fatsa’nın gerçekten böyle sosyal ve kültürel projelere ihtiyacı var. Bu tür projelerde ben ve birlikte çalıştığım bir çok orkestra arkadaşlarımla beraber severek yer alırım” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde