21 Mayıs 2024

Fatsa Büyük Sanayi Mali Genel Kurul Yaptı

  • PDF

fbs04.06.2014

Fatsa Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi mali genel kurulu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın da katılımı ile gerçekleşti.
Büyük Sanayi Sitesi’nin mali genel kuruluna Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Eroğlu ve Fatih Erişmiş’de katıldılar. Mali genel kurulun Divan Başkanlığını Hikmet Özdemir yaptı.
Mali genel kurul raporların üyelere aktarılmasından sonra Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan dilek ve temenniler bölümünde kısa bir konuşma yaptı. Mali genel kurulun Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi’ne ve üyelerine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Başkan Anlayan, “İnşallah önümüzdeki dönem içersinde Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanımız yönetimi ile beraber güzel hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum. Büyük Sanayi Sitemizle yaklaşık 10 yıldır, 11. Yılı tamamlıyoruz. Sizlerle beraber hem hizmet yapmaktan hem de siyaset yapmaktan mutlu olduğumu da ifade etmek istiyorum. Güzel bir ortamda güzel bir netice yaşadığımız son belediye seçimlerinden sonra da burada olmaktan ayrıca mutlu olduğumu keyif aldığımı ifade etmek istiyorum. Bizler 10 yıl boyunca Fatsa’nın her tarafında olduğu gibi sanayi sitemizde Fatsa Belediye’mizin imkanıyla ve başkanımızın başkanlığında sizlerle beraber güzel bir muhabbet içersinde elimizden geldiğince hizmet yapmaya çalıştık. Bu yeni dönemde belediye anlamında Büyük Sanayi Sitesi belediye anlamında bir adım daha şanslı. Her ne kadar geçen dönem yine beraber olsak ta artık bir de resmi manada belediye meclisinde 2 tane belediye meclis üyeniz var. Hem Serdar Salman Başkan, hem de Mustafa İşbilir arkadaşımızla beraber inanıyorum ki onlar bizi bu dönem Büyük Sanayi Sitesi için daha da sıkıştıracaklar ama biz sadece Büyük Sanayi Sitesi için değil bütün Fatsa için hep beraber çalışacağız. Artık Büyükşehir olduk, Büyükşehir inşallah gerek Fatsa’mıza gerekse de Ordu ilimizin tamamına hizmet ve yatırım noktasında çok daha güzellikler katacaktır buna inanıyorum. Bundan sonra da bu şekilde çalışacağız ama Büyükşehir'in sıfırdan kurulması ekibi, sistemi her şeyi sıfırdan hayata geçiyor olmasının getirdiği bir takım süreç var, bu süreçler devam ediyor. Gerek Büyükşehir gerekse bizim buna adaptasyon noktasındaki çalışmalarımız devam ediyor, bu biraz daha sürecek ama inşallah kurulduğunda sistem oturduğunda gerek Büyükşehir gerekse büyük şehrimizin siyasi gücü ile iktidar desteğiyle yapacak çok daha büyük yatırımlar inşallah Fatsa’mızda Ordu’muzda bir bir başlayarak hayata kazandıracaktır. Bunun için canla başla çalışmaya devam edeceğiz ben yeni sürecin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum yine genel kurulumuzun Büyük Sanayi Sitesi için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
Başkan Anlayan’ın ardından kapanış konuşmasını yapan Fatsa Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Serdar Salman mali genel kurula katılan üyelere teşekkür etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde