21 Mayıs 2024

KOSGEB Destekli, Cafe Asmalı Bahçe Hizmete Girdi

  • PDF

kf04.06.2014

KOSGEB destekli açılan ve işletmeciliğini İlknur Danişmend’in yaptığı Cafe Asmalı Bahçe Dolunay Mahallesi Taş Sokak’da hizmete açıldı.
Cafe Asmalı Bahçe’nin açılışını Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş ve FAGİAD Başkanı Mehmet Serkan Erdik birlikte yaptılar. Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş iş yerinin açılış kurdelesini keserken yaptığı konuşmada, “İlçemizde yeni bir işyeri daha açıldı. İşletmecilerine bol kazançlar diliyorum” dedi. Geleneksel Türk mutfağı ve yöresel lezzetlerin sunulduğu Asmalı Bahçe Cafe’de lezzetler adından söz ettirirken işletmeci İlknur Danişmend açılışta yaptığı konuşmada, “Her yöreden yöresel lezzetleri burada müşterilerimiz bulacak. Evimin bodrum katını işyerini haline getirerek güzel bir kafe açtık. Bu sektörde ilk deneyimim ve iddialıyım. KOSGEB iş birliği ile bu işyerini açtım. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tüm Fatsalı ve bölge halkını işyerimize bekliyorum” dedi.
FAGİAD Başkanı Mehmet Serkan Erdik ise, “Derneğimiz ve KOSGEB aracılığı ile yeni bir işyeri daha açıldı ilçemizde. 112 kişi Fatsa ve çevre ilçelerinde işyerlerini açtılar. Bu işyerlerinin açılması bölgemiz açısından çok önemli ayrıca istihdama da bu sayede katkı sağlamış durumdayız. 74 tane Fatsa’da olmak üzere toplam 112 işyeri açıldı ve gerçekten çok güzel bir durum. Hedefimiz bu işyerlerinin daha da fazla açılması ve istihdamın artmasıdır” dedi. Açılışta gelen konuklara birbirinden güzel lezzetleri ikram edildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde