21 Mayıs 2024

Ordu Valisi Sayın Kenan ÇİFTÇİ, Türkiye Birincisi Ödüllendirdi

  • PDF

bbs04.06.2014

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) işbirliğinde düzenlenen Bu Benim Eserim Proje Yarışması'nda Türkiye birincisi olan Aslancami Ortaokulu öğrencileri Ordu Valisi Sayın Kenan ÇİFTÇİ tarafından ödüllendirildi.

Valilik Makamında gerçekleştirilen ödül töreninde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nevzat TÜRKKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ekrem CİNOĞLU ve Aslancami Ortaokulu Müdürü İbrahim ÇOBAN’da hazır bulundu.

6- 7 ve 8 Mayıs tarihlerinde Ankara Milli Eğitim Bakanlığı Şura salonunda düzenlenen törende “Zeykoranit” projesi ile Türkiye birincisi olan Aslancami Ortaokulu öğrencileri Abdülkadir ASLAN ve Kübra ASLAN’ı makamında kabul eden Sayın Valimiz Kenan ÇİFTÇİ, öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını dileyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Ödül programında, Sayın Valimiz Kenan ÇİFTÇİ’yi makamında ziyaret eden Merkez Valisi Ayhan NASUHBEYOĞLU ile NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan GÜRAL’da “Zeykoranit” projesi ile Türkiye birincisi olan Aslancami Ortaokulu öğrencileri Abdülkadir ASLAN ve Kübra ASLAN’ı kutladı.

Öğrencilere altın ve çeşitli hediyeler verildi.

Türkiyenin 81 değişik illerinden gelen 100 finalist arasında kendi dalında Türkiye birincisi seçilen öğrenciler, “Zeykoranit” adını verdikleri proje ile, zeytin çekirdeği ve çam kozalağı atıklarından granit ve mermere alternatif bir ürün elde ettiklerini söyleyerek, Sayın Valimiz Kenan ÇİFTÇİ’ye teşekkürlerini sundular.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, TÜBİTAK tarafından ortaöğretim öğrencileri arasında yapılan araştırma projeleri yarışmasında dereceye giren öğrenci ve öğretmenler ile Ordu Valisi Kenan Çiftçi´yi makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette yarışmada dereceye giren Altınordu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi proje danışman öğretmeni Halil Uultaş, Altınordu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri Ömer Faruk Arslan, Furkan Kaya, Korgan Tepealan Çok Programlı Lisesi danışman öğretmen Elvan Abalı ve Tepealan Çok Programlı Lisesi Öğrencisi Meryem Ateş,
 Ordu Valisi Kenan Çiftçi tarafından ödüllendirildi.

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, proje sahibi öğrencileri tebrik ederek, yaptıkları projelerle ilgili bilgi aldı ve başarılarının devamını dileyerek, öğrencilere altın ve çeşitli hediyeler verdi. Ordu Valisi Kenan Çiftçi, proje çalışmalarında öğrencilere yardımcı olan danışman öğretmenleri de kutlayarak, hediyeler takdim etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde