21 Mayıs 2024

Aslancamili Gençler Başarının Tesadüf Olmadığını Gösterdiler

  • PDF

slnc04.06.2014

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Bu Benim Eserim Türkiye” yarışmasında 45 bin proje arasından Zeykoranid isimli projeyle Türkiye birincisi seçilen Fatsa Aslancami İlköğretim Okulu öğrencileri Abdulkadir Aslan ve Kübra Arslan isimli Kardeşler Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan tarafından birer çeyrek altın ve kitap seti ile ödüllendirildiler.
Bu ziyarette Aslancami İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Çoban, Belediye Meclis Üyeleri Muharrem Okyay Sarıhan ve Mustafa Kuru’da hazır bulundular. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, “Eğitim camiamızda gençlerimizin bu dereceyi almalarında vesile olan öğretmenleri ve okul idaresini tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin bu derecesi bizlere onurlandırdı, gururlandırdı. Okul olarak da bu başarı bir ilk değil, bu da bu başarının tesadüf olmadığını gösteriyor. Yani bu başarının gerçekten bir temeli var olduğunu gösteriyor, sürekli Türkiye'de bir derece almak kolay değil, ben gerçekten tebrik ediyorum. Gençler bize bu şekilde umut veriyor.” dedi.

“Başarılar Desteklenmeli”
3 yıldır “Bu Benim Eserim Türkiye” yarışmalarına katıldıklarını belirten Fatsa Aslancami İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Çoban, “Geçen yıl Samsun’da mansiyon ödülü almıştık yine geçen yıl Türkiye derecesi ile ilimize döndük. Bu senede gelenek bozulmadı. Bu benim eserim Türkiye yarışmasında birinci olarak Ordu ilimize geldik. Bu başarımız hem Ordu’muza hem de Fatsa’mıza hayırlı olsun. Bu gibi çalışmaların yetkililer tarafından desteklenmesini bekliyoruz. Bu başarılar desteklendiği takdirde sadece Aslancami değil diğer okullarımızda bu gibi başarıların çıkacağına inanıyorum.” diye konuştu

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde