21 Mayıs 2024

12 Engellimiz Yeni Bir Hayata Başladı

  • PDF

eng04.06.2014

Başkan Enver Yılmaz, Çiçeklerden Elde Edilen Gelirle, 12 Engelliyi Mutlu Etti.30 Mart yerel seçimleri sonrasında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Enver Yılmaz, makamına tebrik amaçlı gönderilen çiçeklerin satışını yaparak, elde edilen gelir ile engellileri sevindirdi.

Ordu'nun kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevine başlayan ve makamına oturmasının ardından bizzat ziyaretler ve sevdiklerinin çiçekleri ile tebrikleri kabul eden Başkan Enver Yılmaz, kendisine gönderilen 600’ün üzerinde çiçeğin satışını yaparak hayırlı bir işe imza attı. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz gönderilen çiçeklerin satışını yaparak elde edilen gelir ile, tanesi 2bin 400TL olan, ihtiyaç sahibi 12 engelliye sıfır model akülü araç temin etti.

Allah sağlık ve huzur içinde kullanmayı nasip etsin…

Ordu Ahmet Cemal Mağden Huzurevi'ni ziyaret ederek akülü araç sahibi olan 12 engelli vatandaş ile bir araya gelen Başkan Yılmaz, " Yerel seçimlerin ardından makamımıza tebrik amaçlı gönderilen ve koridorlarda  oluşan çiçek yığınlarını gördükten sonra, bu çiçekleri satarak engelli kardeşlerimiz için hayırlı bir organizasyon yapalım dedik. Elde ettiğimiz bedel ile, 12 akülü aracımızı ilimizin farklı ilçelerinde ihtiyacı olan vatandaşlarımı tespit ederek onlara teslim ettik. Bundan sonrada talepleri karşılamaya çalışacağız. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz. Hakkaniyetli bir dağıtım yaptığımızı düşünüyorum. Allah sağlık ve huzur içinde kullanmayı nasip etsin" dedi.

20 Yıldır 4 Duvar Arasında Hayatımı Sürdürüyordum.

 Allah Başkanımdan Razı Olsun…

İkizce’de yaşayan engelli Bayram Ergen’le de bir süre sohbet eden Başkan Enver Yılmaz, bu diyalogda duygulu dakikalar yaşadı. Akülü araç dağıtımında kendisine de araç verildiğini söyleyerek bundan son derece kutlu olduğunu belirten engeli Bayram Ergen, “Sayın Başkanımla 30 Mart yerel seçimleri öncesinde İkizce’de karşılaşmıştık. Kendisinden akülü araç talebim olduğunda bana; ‘Seçimlerden sonra Büyükşehir Belediye Başkanı olsam da, olmasam da sana mutlaka bir akülü sandalye temin edeceğim’ demişti. Bugün bu sözünü yerine getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak onun elinden, yılardır hep benimde olsaydı dediğim akülü aracımı aldım. 20 yıldır 4 duvar arasında hayatımı sürdürüyordum. Allah ondan razı olsun” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde