30 Nisan 2024

Enver Yılmaz’ı Ziyaret Ettik

  • PDF

yl28.05.2014

Fatsa Yeni Haber Gazetesi Sahibi Yavuz Selim ESER ve gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emre ESER Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ’ı makamında ziyaret etti.

Yeni görevinde başarılar dilediğimiz Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ, ziyaretimizden ötürü memnuniyetini dile getirerek; “ Bu nazik ziyaretinizden dolayı Yeni Haber Gazetesine çok teşekkür ediyorum. Fatsa’da uzun yıllar basın sektörünün bel kemiğini oluşturmuş olan gazetenize bundan sonraki yayın hayatında da başarılar diliyorum. Yılların tecrübesiyle Fatsa’da kamuoyuna ışık saçan gazetenize özel iade-i ziyaret yapacağım” dedi.

İlerleyen günlerde geniş katılımlı basın toplantısı düzenleyeceğini dile getiren Enver YILMAZ, “ Çok yoğun bir şekilde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte basınımızla iç içe olup. Bölgemizin sorunlarını birlikte hareket ederek çözme uğraşında olacağız” diye konuştu.

Gazetemiz sahibi Yavuz Selim ESER sohbet esnasında Ösym’nin Fatsa’da sınav merkezi açma konusunu gündeme getirirken; Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ ise konuyu titizlikle araştıracağını söyledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde