30 Nisan 2024

“Vatandaşlarımızın katkısına ihtiyacımız var”

  • PDF

md28.05.2014

Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Muharrem ELMAS, Fatsa’nın asayiş yönünden çoğu bölgeye göre sakin bir şehir olduğunu ifade etti ve bundan sonraki süreçte düzeni ve dirliği vatandaşların katkısıyla sağlayacağız dedi.

Önümüzdeki dönemde Fatsa’da yapılacak uygulama ve çalışmalar hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulunan Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Elmas; “Şehir içerisinde ki kamera sayısının arttırılacağını ve yeni teknolojilerle donatılacağını” ifade etti.

 

 

“Sahil’de Güvenlik Artırılacak”

Yaz ayının gelmesi ile birlikte kalabalıklaşan sahil şeridinde güvenliğin daha da arttırılacağını belirten Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Elmas ; “ Fatsa sahil şeridinde geç saatlere kadar güvenliği sağlamayı planlıyoruz. Bizden önceki dönemler de yunuslar sahilde güvenlik çemberi oluşturulmuştu. Bu yıl da aynı şekilde çalışmalarımız devam edecek. Hatta gün içerisinde devriye gezen araç sayımızı arttırdık. Özellikle ilerleyen günlerde şehiriçinde ki kamera sistemlerini çoğaltacağız. Mevcut kameralarımız ise daha yeni teknolojiler ile desteklenecek. Bizim vatandaşlarımızdan ricamız; her zaman güvenli olan yolları tercih etmeleridir. Ayrıca gece geç saatlerde ışıklandırmanın bol olduğu sokakları ve ana caddeleri kullanmalarıdır” diye konuştu.

“Kaldırımlara Araç Parkı Yapılmayacak”

Sahil şeridine park yasağı uygulamasının devam ettiğini ifade eden Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Elmas ; “ Sahil şeridi ile şehir içerisindeki birtakım bölgelerde kaldırımlara yapılan araç parkı alışkanlıkları bu uygulamamızla azalmış durumda. Bizim buradaki amacımız araç sahiplerine ceza yazmaktan çok insanları park yasağı konusunda bilinçlendirmektir. Kaldırımlar araç parkı için değil yayalar için yapılmıştır ve kaldırımlara araç park etmeme konusunda vatandaşlarımız bilinçli davranmalıdır” dedi.

“Suçla Mücadele Birlik İçerisinde Olmalıdır”

Suç ile mücadelenin sadece emniyet teşkilatınca değil, tüm vatandaşlar ile birlik içerisinde yapılması gerektiğini sözlerine ekleyen Muharrem Elmas ; “ Suç ile mücadele birlik beraberlik içerisinde olursa gerçek başarıya ulaşır. Biz her noktada vatandaşlarımıza ihtiyaç duyuyoruz. Bizim beklentimiz, vatandaşlarımız bildiklerini bizimle paylaşmaktan çekinmesinler. Bizlerle irtibata geçip sorun olarak algıladıkları herşeyi paylaşsınlar. Biz onlara yardımcı olmak için buradayız, onlara yardımcı olmak bizim tek arzumuz” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde