30 Nisan 2024

“Bu konuya herkes sahip çıkmalı”

  • PDF

mh28.05.2014Dumlupınar Mahalle Muhtarı Salim TAŞBAŞI, ÖSYM’nin gerçekleştireceği sınavların Fatsa yapılması gerektiğini hatta bunun için geç bile kalınmış olduğunu söyledi.

Gazetemize yaptığı açıklamada, bu konunun gündemde tutulması gerektiğini vurgulayan Salim TAŞBAŞI şu açıklamalarda bulundu; “ Sınavların şimdiye kadar Fatsa’da yapılmaması çok geç kalınmış bir durum. Bu sınavların 10 yıl öncesinden Fatsa’da yapılması sağlanmalıydı. Fatsa’nın nufusu 100 binleri aştı. Arkasında 7 tane ilçeye hitap ediyor. Bizim ilçemizin çocukları neden dışarı gitmek zorunda kalıyor. Bunun düşünülmesi lazım. Bu konuya Fatsa’daki tüm sivil toplum kuruluşlarının, yerel yönetimlerin, tüm siyasasilerin destek verip; bunun Fatsa’ya kazandırılması lazım” diye konuştu.

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Naci KIZILKAYA ise konuyla alakalı şu açıklamalarda bulundu; “ Bizler ÖSYM’nin yaptığı bu sınavların Fatsa’da yapılması için muhtarlar olarak elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız. Bu konunun herkes tarafından desteklenmesi gerekiyor. Birlik ve beraberlik şart. Ayrıca sınavların Fatsa’da olması ekonomik açıdan da ilçemize büyük kazanımlar sağlayacaktır” dedi.

Son Güncelleme: Çarşamba, 28 Mayıs 2014 10:57

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde