30 Nisan 2024

Fatsa CHP İlçe Başkanı Doğan Çelebi; “ 3 Aydır İşçi Maaşlarını Neden Veremiyorsunuz?”

  • PDF

dgn28.05.2014

 

Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri basın toplantısı gerçekleştirdi.

Yapılan basın toplantısında, Fatsa Belediyesinin 3 aydır işçi maaşlarını neden veremediğinin açıklanması gerektiğine vurgu yapan İlçe Başkanı Doğan ÇELEBİ, “bu yapılanlar hiç kimsenin yanına kalmayacaktır” dedi.

“Sendikaları göreve davet ediyorum”

Bu konuyu belediye meclis üyeleriyle birlikte araştıracaklarını ifade eden Doğan ÇELEBİ şu açıklamalarda bulundu, “30 Martta bir seçim yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi bu seçimde başarılı olamadı. Seçim sonucu meclise 4 tane belediye meclis üyesi gönderdik. Buna rağmen mevcut iktidar partisi biz her şeyi yaparız zihniyetinde hareket ediyor. Bu zihniyet 3 aydır işçilerine maaş veremiyor. Ben buradan sendikaları gerçek görevlerini yapmaya davet ediyorum. Sendikacılık patronun dediğini yapmak değildir. Sendikalar işçinin haklarını korumakla yükümlüdür. Ben buradan belediyede çalışan işçilere sesleniyorum. Sendikalarınızı seçerken sizin haklarınızı koruyan ve savunan sendikaları tercih edin” diye konuştu.

“Yapılanlar yanlarına kar kalmayacak”

Ben buradan her şeye müktedir olan ve biz başbakana oy istiyoruz diyen Belediye Başkanına ve AK Partili meclis üyelerine soruyorum; “3 aydır işçi maaşlarını neden veremiyorsunuz? İşçilerimiz neden mağdur? Biz CHP olarak bu konuyu belediye meclis üyelerimizle birlikte geniş bir araştırma sonucu öğreneceğiz ve kamuoyuyla sağlam bilgileri paylaşacağız. Hiç kimse bu yaptıklarının yanına kar kalacağını düşünmesin. CHP tüm ezilenlerin yanındadır. Bu çalışma koşullarının daha iyi hale getirilmesi için CHP var gücüyle çalışacaktır” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde