30 Nisan 2024

Minik Yüreklerden Soma İçin Göz Yaşartan Dayanışma

  • PDF

sm28.05.2014

Fatsa Kız Teknik ve Meslek Lisesi Uygulamalı Ana Okulu öğrencileri yıl boyunca yaptıklarını el emeklerini açılan sergide satışa sundular ve elde edilecek gelirle Soma faciasında hayatlarını kaybeden madencilerin çocuklarına oyuncaklar gönderecekler.
Serginin açılışını Okul Müdürü Abdullah Özkan gerçekleştirdi. Özkan açılışta yaptığı konuşta bu çalışmanın öğrencilerinin öğretmenleri rehberliğinde okul öncesi şenliği haftasında yapılan bir çalışma olduğunu belirterek, “Bu vesile ile geçtiğimiz hafta ülkemizi derinden yasa boğan Soma faciasında yakınlarını kaybeden vatandaşlarımız için biz onlara destek olmak istiyoruz. Öğrencilerimizin yaptığı bu çalışma gerçekten bir duyarlılık örneği. Ben bu anlamda başta bölüm şefimiz ve ilgili müdür yardımcısı arkadaşımız olmak üzere öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Sergimiz 2 gün açık kalacak, tekrar bu duyarlılıktan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

“Soma İçin Sergimize Ek Stant Açtık”
Ana Okulu öğretmenlerinden Sevi Güneş Şahin ise minik öğrencileri ile Soma’daki kardeşleri için bir ışık ya da bir ümit yada onların yaşadıklarını paylaşmak adına sergiye ek olarak bir stant açtıklarını ifade ederek, “Burada velilerimizin ve sergimize katılan herkesin ürün satın alarak elde ettiğimiz gelirlerle oyuncaklar alarak Soma’ya göndereceğiz.” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde