30 Nisan 2024

Türk Eğitim-Sen Üyeleri İçin Karadeniz Gezisi Düzenlendi

  • PDF

kr23.05.2014

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin geleneksel hale getirdiği 'Tarih ve Kültür Gezileri'nin bu yılki durağı Karadeniz oldu. Sendika üyesi eğitimciler gezi programı kapsamında Samsun, Ordu, Trabzon, Giresun ve Rize illerini görme fırsatı yakaladılar.
Milli ve tarihi bilinci canlandırmak, ülkemizin her yöresini tanımak ve öğrencilere tanıtmak adına her yıl 'Tarih ve Kültür' gezileri düzenlediklerini belirten Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur; "Önceki yıllarda İstanbul, Gaziantep, Kahramanmaraş, Adıyaman, Şanlıurfa gibi bir çok ile geziler düzenleyerek ülkemizin öz varlıklarını tanıma ve tanıtma fırsatını eğitimcilere kazandırmıştık. Bu yılki gezimiz de milli mücadele fikrinin temellerinin atıldığı Samsun'dan başlayarak Doğu Karadeniz kıyı şeridini kapsadı. Üyelerimiz bölgeyi gezdikten sonra mutlu bir şekilde şehrimize döndüler" dedi.
Uğur 46 eğitimcinin katıldığı 4 günlük gezi programında, sendika üyelerinin Bandırma Vapuru, Sümela Manastırı, Ayder Yaylası, Fırtına Deresi, Uzungöl gibi tarihi ve doğal güzellikler görme fırsatı yakaladıklarını söyledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde