17 Mayıs 2024

Kosgeb Kursu Haziranda Açılıyor

  • PDF

sr21.05.2014

Haziran ayı içerisinde “Kosgeb Kursu” açılacağını müjdeleyen FAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Serkan ERDİK, Kosgeb’in sağladığı destekler sayesinde 114 tane işyerinin açıldığını ifade etti.

Gazetemizi ziyareti sırasında yaklaşık 270 kişiyi Kosgeb’in hibe programından faydalandırdık diyen FAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Serkan ERDİK; “ Bu zamana

 

kadar vermiş olduğumuz sertifikalarla işyeri açan arkadaşlarımıza ilerleyen günlerde ziyaretler yapacağız. Aldığım son veriye göre Fatsa’da 71 tane işyeri Kosgeb’in verdiği hibe desteğiyle ticari hayatına başlamış. Çevre ilçelerde ise 43 tane işyeri açılmış. Şuana kadar 114 tane işyeri Fagiad’ın açmış olduğu bu kurslarda, Kosgeb’in sağladığı destekler sayesinde işyerlerini açmıştır. Bizler Fagiad olarak kursların Fatsa’da açılmasını sağlıyor ve buna aracılık etmekten gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

“Haziran ayında kursumuz başlıyor”

Haziran ayı içerisinde bir kurs daha açacaklarını müjdesini veren Erdik; “ Bu kurslarımıza başvurmak isteyenler derneğimize gelebilirler veya Özgen Kitapevinden başvuru formunu doldurarak tekrardan oraya bırakabilirler. Haziran ayı içerisinde mülakatımızı yapacağız ve ardından da 30 kişilik sınıfımızı oluşturacağız” dedi.

“Aşçılık kursu açacağız”

Yine bölgenin en önemli ihtiyaçlarından biri olan ve turizm noktasında ivme kazanan Fatsa için ilerleyen günlerde aşçılık kursu açacaklarını söyleyen Serkan ERDİK, “ 2 tane profesyonel aşçı belirleyerek et ve et ürünleri üzerine eğitim verdireceğiz. Turizm anlamında bu ihtiyacı gidirmek istiyoruz. Bizde Fagiad olarak turizm’in bölgemizde daha etkin olabilmesi için katkı sağlamış olacağız. Kursun ayrıtınlarını ilerleyen günlerde açıklayacağız” diyerek açıklamalarını sonlandırdı

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde