17 Mayıs 2024

“Ekip ruhuyla sevinç ve üzüntülerimizi hep birlikte paylaşacağız”

  • PDF

ml21.05.2014

 

Saygıdeğer Mesai Arkadaşlarım, Değerli Veliler ve Sevgili Öğrenciler;

Karadeniz’in en seçkin ilçelerinden biri olan Fatsa’mızda İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak 14 Mayıs 2014 tarihinde göreve başlamış bulunmaktayım. Doğup büyüdüğüm sokağını arşınladığım ve çok şey borçlu olduğum bu mümbit şehre bu makamda hizmet verecek olmanın tatlı heyecanı içerisindeyim.

Şurası açık bir gerçektir ki; insana ait her şey eğitimle başlar ve eğitimle anlam kazanır. Ülkemizin geleceğini şekillendiren, ona ruh katan, “muasır medeniyet” sevdasını yürekten hisseden kişilerin başında eğitimcilerin olduğu düşüncesinin bilinciyle siz değerli meslektaşlarım; gelecek sizlerin ellerinde şekillenecek ve onu sizler inşa edeceksiniz. Arzuladığınız gençliği hünerli ellerinizle yetiştirecek ve ülkeye armağan edeceksiniz. Öyle bir gençlik ki ilkeli, onurlu, inanç ve kültürüne saygılı, hiçbir şeyden çekinmeden doğruyu yanlışı ayırabilen, ülke ve dünya gerçeklerini iyi alımlayabilen, entelektüel donanımlı, kendisini ülkesine ve milletine adayan bir gençlik… İşte bu yolda hep sizinle birlikte olacağım. Sizlerin işlerini kolaylaştırıp moral ve motivasyonunuzu en üst seviyelere taşıyacağım. Eğitim ve öğretimde kalitenin ilçemiz ölçeğinde yükselmesi için çalışacağım. Bunu yaparken biz duygusuyla hareket edip hep birlikte başaracağız. Ekip ruhuyla sevinç ve üzüntülerimizi hep birlikte paylaşacağız.

Çalışmalarımızı gerçekleştirirken fedakâr ve özverili bir şekilde bütün eğitim çalışanlarının, kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin ve basın kuruluşlarının desteklerini bizlerden esirgemeyeceklerine yürekten inanıyorum.

Görevde bulunduğu süre zarfında ilçemiz eğitimine vermiş olduğu çok kıymetli hizmet ve katkılarından dolayı Sayın Ahmet Gürsel AVCI’ya teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle ilçemizdeki tüm mesai arkadaşlarıma; idareci, öğretmen, memur, hizmetli, öğrenci ve velilerimize sağlık ve başarılar diliyorum.

Son olarak ülkemizi derin bir hüzne boğan Manisa-Soma’da şehit olan maden işçilerine Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine sabırlar diliyorum. Ülkemizin başı sağolsun.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde