17 Mayıs 2024

Vakfın Yer Problemi Çözülüyor

  • PDF

kt21.05.2014

Ankara'da bulunan Ordulular Eğitim,Kültür Yardımlaşma Vakfı Başkanlığına getirilen Kutsi Yerebasmaz, Vakfın işlevinin artacağını söyledi.

 Merkezi Ankara'da bulunan ve dönemin Ordu Valisi Ali Kaban'ın talimatıyla bulunduğu binadan boşaltılan Ordulular Vakfı tekrar faaliyetlerini hızlandırıyor.

Vakfın Başkanlığına getirilen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşaviri Kutsi Yerebasmaz, ilk olarak kiracı olarak bulundukları yer problemini çözeceklerini söyledi.

Daha önce Ordu il Özel İdaresi'ne ait olan yerin Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne geçtiğini belirten Yerebasmaz, "Vakfın yer problemini çzömek için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz'la görüşeceğiz. Enver Bey'in  gereken kolaylığı göstererek mevcut yeri vakfımıza tahsis edeceğini umuyoruz"dedi.

Vakfın faaliyetlerinin hızlandırıldığını belirten Başkan Kutsi Yerebasmaz," Ankara'da okuyan başarılı üniversite öğrencilerimize burs veriyorduk.Bu uygulamayı tekrar başlatacağız. Ankara'daki Ordulular belli zamanda vakıf lokalinde toplanmakta.Yeni faaliyetlerimiz olacak"şeklinde konuştu

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde