21 Mayıs 2024

Korganlılar Derneği O Anneyi Yılın Annesi Seçildi

  • PDF

krg21.05.2014

 

İstanbul Korganlılar Derneği balkondan düşen oğlunu görünce hiç düşünmeden peşinden atlayan Ordulu Aylin Özbek’i, "Yılın Annesi" seçti.
Dernek üyelerinin seçimiyle organize edilen program kapsamında yılın annesi seçilen Aylin Özbek , hemşerileri tarafından gösterilen ilgiye teşekkür etti. Dernek merkezinde yapılan program Hanımlar Komisyonu temsilcisi Ayşegül Gökçen’in açılış konuşmasıyla başladı ve daha sonra plaket törenine geçildi. Programın kalan bölümünde hanımlar komisyonu ve anneler baş başa bırakıldı. Programda vefat eden anneler de unutulmadı. Hanım hocalar tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve ilahilerle, vefat eden anneler ve tüm geçmişlerin ruhu için dualar yapıldı. Korganlı hanımların oyuncu olarak rol aldığı “Anne sevgisi” konulu drama sergilendi.
İstanbul Korganlılar Derneği Başkanı İsmet Gökçen yaptığı açıklamada, anne olmanın ne demek olduğunu bizlere gösteren Aylin Özbek’i “Yılın Annesi” seçmekten duydukları memnuniyeti ifade etti. Programa Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’ın eşi Candan Kiraz hanımefendi de katıldı. Program anneler günü için hanımlar komisyonu üyesi Serpil Azer tarafından hazırlanan anneler günü hediyelerinin katılımcılara dağıtılmasıyla sona erdi.
Ordu'nun Perşembe ilçesinde yaşayan Müslüm - Aylin Özbek çiftinin oğulları Aras, oturdukları 3.katın açık olan penceresinden aşağıya düşmüş, olayı gören Anne Aylin Özbek, tereddüt etmeden oğlunun arkasından atlamış ve her ikisi de beton zemine çakılmıştı. Anne ve oğlu gördükleri tedaviden sonra taburcu olmuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde