21 Mayıs 2024

Dünyanın Cenneti Kabakdağ

  • PDF

k21.05.2014

Hava-i Berrah (berrak hava) olarak tanınan organik turizm alanı Kabakdağı, Şimdi de Gelen turistler turistler tarafından ‘’Dünyanın cenneti’’ olarak nitelendirilmeye başladı.
Rezervasyon yapılarak ,rehberler eşliğinde gezilebilen,EVoteLL lerde konaklama yapılabilen Organik turizm merkezi bu sefer ilklerine bir yenisini daha kattı.

Bu konu hakkında Kırsal turizm derneği Ordu ili temsilcisi Güven Özel Şöyle görüşlerini dile getirdi.’’Kabakdağı ilimizdeki kırsal turizmin öncüsü olmaya devam ediyor.Bu sefer misafirlerimiz yine Japonlardan oluşuyor.Ancak boyut olarak ve konu olarak yeni bir gelişme var.1.cisi Konaklama süresi 3 gece 4 güne ulaştı. Bu zamana kadar bir gece konaklama yapılıyordu.2.cisi ise Japonya’nın uluslararası işbirliği teşkilatı JAIKA katık atık la ilgili bir toplantısını Kabakdağı Organik turizm merkezinde gerçekleştirerek,ilk defa uluslararası bir toplantıya da işk defa ev  sahipliği yaptı. Bu tür organizasyonlar eskiden karadenizde çoğunlukla Trabzon’da yapılıyorken, artık Fatsa bu işten payını almaya başladı.
Bu toplantı yerel yönetim ve yöneticilerimize örnek olacak bir çalışma oldu. Onlarda toplantılarını burada yaparak turizm beldemizin gelişmesine ve tanınmasına katkı sağlayabilirler’’ şeklinde konuştu.
Toplantıya 50 kişi katıldı.karşılıklı söyleşi ve sunumlarla devam eden toplantıdan taraflar çok memnun bir şekilde ayrıldılar. Kabakdağı turizm çalışmalarında öncülük yapmaya devam edecek görünüyor. Ancak pilot bölge olmasına destek vermekte yarar vardır

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde