17 Mayıs 2024

Şener, Türe Ve Giden’i Ziyaret Etti

  • PDF

sn21.05.2014

 

AK Parti Ordu Milletvekili ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu Başkanı İhsan Şener, Çamaş, Çatalpınar ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Çamaş Belediye Başkanı Alahitdin Giden, Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe'yi makamlarında ziyaret eden Şener, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Seçim çalışmalarında Belediye başkan adayları ile birlikte çalıştıklarını ancak seçimlerden sonra yurt dışı ve meclisteki görevleri nedeniyle uzun süre Ordu'ya gelemediğini söyleyen Şener, "İlk fırsatta Ordu'ya gelerek belediye başkanlarımızı ziyaret ederek ve hayırlı olsun temennisinde bulundum. Bugüne kadar başkanlarımız ile birlikte çalıştık. Bundan sonraki süreçte de yine birlikte görev yapacağız. Milletimizin hizmetinde olan bir partide milletimizin hizmetçisi olarak görev yaptığımızı unutmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar Belediye başkanlığı makamlarında görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra bu görevleri siz layıkı ile yerine getireceğinize inanıyorum."dedi.

Şener, yeni dönemde Büyükşehir ile birlikte Çamaş ve Çatalpınar daha çok hizmet alacağını sözlerine ekledi.

Çamaş Belediye Başkanı Alahitdin Giden ve Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe ise yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Bugüne kadar hep birlikte hizmet ve siyaset yaptık. Yeni dönemde vatandaşlarımızın da bize vermiş oldukları destek ile daha güzel şeyler yapacağız. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz."dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde