17 Mayıs 2024

Milletçe Üzüntülü Günler Geçiriyoruz

  • PDF

h19.05.2014

Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat Ünye SGK Müdürlüğünün SGK haftası dolayısıyla Ünye Protokolü'ne vermiş olduğu kahvaltıya katılarak milletçe üzüntülü günler geçiriyoruz dedi.
Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasının hepimizi derinden etkilediğini ifade eden Hamarat; "Elim kazada Ordu’lu Dört kardeşimizi de kaybettik. Üç kardeşimiz soma da toprağa verildi. Bir kardeşimiz de Korgan ilçemizde toprağa vereceğiz. Biz de o kardeşimizin cenazesi ve bir dizi programlara katılmak dolayısıyla bölgemize geldik. Hükümetimiz ve ilgili Bakanlarımız kaza yerinde her türlü çalışmayı özverili bir şekilde yürütüp takip ediyorlar. Hepimizin kulağı Soma’da. Bir kardeşimiz canlı olarak çıkartılabilecek mi diye. Allah bu millete bu tür acıları bir daha yaşatmasın dedi.
Hamarat; AK Parti iktidarı döneminde sosyal güvenlik alanında SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı gibi kurumların tek çatı altında toplandık. Cumhuriyet tarihinin en önemli sosyal güvenlik reformu hükümetimiz tarafından gerçekleştirildi.Biz burada bu tip etkinliklerle bu alandaki eksikliklerimizi sizlerle istişare edip zamana ve ortama göre en ideal çalışmalar nasıl yapılabilir onun için gayret ediyoruz.
Hamarat cenazeye katılmak için proğramdan ayrıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde