17 Mayıs 2024

Yardım Sevenler’den Anneler Günü Programı

  • PDF

nm14.05.2014

Fatsa Yardım Sevenler Derneği 'Anneler Günü' programı düzenledi.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında gerçekleşen Anneler Günü programına Kaymakam Bekir Atmaca’nın eşi Ayşegül Atmaca’da katıldı.

Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi Başkanı Nimet Koç programın açılışında yaptığı konuşmada, bugünün anlamını ifade etmeye, anneliğin kutsallığını anlatmaya, sözlerin kifayetsiz kalacağını belirterek, “Annelerin hakkının ödenmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Onların hiçbir karşılık beklemeden sonsuz vericiliğini gönüllerinin bitmek tükenmek bilmeyen bir hazine olduğunu biliyoruz” dedi

Konuşmasına devam eden Nimet KOÇ; “Öncelikle hayatta olmayan annelerimiz’e , YÜCE ALLAH'tan rahmet ve mağfiret diler , onları saygıyla anarız , yaşayan tüm Annelere uzun ve sağlıklı ömürler diler sevgi ve saygılarmızı sunarız. Sembolik bir günle yadedilen ANNE'lere değil yılın hergünü , tüm ömrümüz fedadır. Onlar bizleri dünyaya getiren , hayatımızın en önemli faktörüdür . Yaşamınızın anlamı , en kıymetli varlıklarmız , Başımızın tacı'dır . Bu tarifi olmayan sevginin sahibi doğumla başlayan ilk tanışılan kişidir anne. İlk bakış , ilk dokunuş , ilk gülüşle bağlılıktır anne. Bu yüce duygu kadınlara bahşedilmiş en büyük onurdur , Bunun için Yüce ALLAH'a ne kadar hamd etsek azdır” şeklinde konuştu.

. Anneler programda, bayan sanatçı eşliğinde gönüllerince eğlenerek hoşça vakit geçirdiler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde