17 Mayıs 2024

İki Tonluk Şenlik

  • PDF

db14.05.2014

Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi tarafından organize edilen 2.Hamsi-Balık Şenliği’nde 2 ton hamsi, 500 kilogram da balık tüketildi.
Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi alanında düzenlenen 2.Hamsi Balık Şenliği’ne Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Garnizon Komutanı Binbaşı Salih Gödek, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Halit Gülten, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Fatsa Deniz Bilimleri Dekanı Prof. Dr. İsmet Balık, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, Giyim Eşyaları Odası Başkanı Cemal Paşalıoğlu, Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Serdar Salman, Off-Road Başkanı Burak Duran, Ordu Üniversitesi’nden çok sayıda öğretim üyesi katıldı.
Şenlik davetlilere hamsi balık ikramı ile başladı. Daha sonra üniversite öğrencilerine yönelik konser düzenlendi.
Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç şenlikle ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Gönül ne kahve ister ne de kahvehane, gönül sohbet ister kahve bahane. Bugün burada hamsi-balık belki bahane. Maksat Fatsa protokolümüzle, şehrimizin ileri gelenleri ve öğrencilerimizle bir arada olmak. Üniversitemizde bu tür etkinlikle belli aralıklarda oluyor. Şehrimizle kaynaşma adına öğrencilerimizin motivasyonu adına bu tür organizasyonları önemsiyoruz. Dolayısıyla böyle bir etkinlik bugün çok güzel oldu. Öğrencilerimiz vize ve final arasında stres atıyorlar” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde