21 Mayıs 2024

“Bağa Gel Bostana Gel” adlı tiyatroda ünlüler sahne aldı

  • PDF

b14.05.2014

Ordu’nun Fatsa İlçesinde Sahne Tozu Tiyatro Oyuncuları “Bağa Gel Bostana Gel” adlı tiyatro gösterisini Ordu’lu ünlü sanatçı Ahmet Yenilmez, Mustafa Yılmaz Ve Fatsa’nın genç yeteneği İlker Taze’nin katılımıyla sahneledi.
Ordu'nun Fatsa ilçesinde Sahne Tozu tiyatro oyuncuları, “Bağa Gel Bostana Gel” adlı tiyatro gösterisini Ordulu ünlü sanatçı Ahmet Yenilmez, Mustafa Yılmaz ve Fatsa’nın genç yeteneği İlker Taze’nin katılımıyla sahneledi.
Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda sahnelenen tiyatro gösterisini, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu’nun yanı sıra çok sayıda Fatsalı izledi. Tiyatro sahibi Ebru Ergün Sahne Tozu oyuncuları adıyla ikinci oyunlarını sahnelediklerini belirterek, “Aramızda çok değerli 3 tane ulusal sanatçımız vardı. Ben kendilerine bizleri kırmayıp buralara kadar gelip oyunumuzda oynadıkları için teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz 21 Şubat’ta Ne Oluyor da Ne Oluyor” adlı oyununuzu oynamıştık. Bu akşam ise “Bağa Gel Bostana Gel” adlı oyunumuzu oynadık ve seyirciden tam not aldığımıza inanıyorum. Önümüzde daha çok güzel oyunlar hazırlayacağız. Ben tekrar Ahmet Yenilmez, İlker Taze ve Mustafa Yılmaz'a çok teşekkür ediyorum” dedi.
Tiyatroya konuk oyuncu olarak katılan Fatsalı genç sanatçı İlker Taze ise, “Sahne Tozu oyuncularının hazırladığı 'Bağa Gel Bostana Gel' adlı oyununa bizi davet eden oyunun yönetmeni Ebru Ergün bizi buraya davet ettiğinde kendisini kırmayarak davetimi kabul ettik. Biz 4 yıl önce de Fatsa’da tiyatroya konuk olmuştuk. Değerli hocalarım Mustafa Yılmaz ve Genel Sanat Yönetmeni Ahmet Yenilmez ile birlikte bu oyunun sonunda genç kardeşlerimize destek olmaya çalıştık. Arkadaşlarımız da gördüğüm kadarıyla hepsi enerjik ve hepsi çok neşeli pırıl pırıl gençler. Yeni bir tiyatro kurulmuş perdeleri hiç kapanmasın ve salonu dolduran Fatsa seyircisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez ise, "Fatsa'daki bir oluşumla aramızda bir bağ oluştu. Bu bağın sayesinde buradayız" şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde