22 Temmuz 2024

Hamarat, Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi ‏

  • PDF

hmrt2-4-2014Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ak Parti’nin, Ordu’da aldığı seçim sonuçlarını değerlendiren yazılı bir açıklama yaptı.

Hamarat açıklamasında: “Ak Parti olarak milletimizin huzuruna çıktığımız bir seçimi daha geride bıraktık. Bu seçimde resmi olmayan rakamlara göre Ordu’muzda çok önemli bir sonuç elde ettik. Bu sonuç, bizim hedeflediğimiz bir sonuç oldu. Bütün seçim kampanyamız boyunca ortaya bir hedef, bir inanç koyduk. Bu da; “20 de 20” hedefi idi. Yani, Ordu Büyükşehir ile birlikte 19 ilçemizi de kazanıp; Ordumuzu Ak Partili kadroları buluşturmaktı. Biz bütün açıklamalarımızda bu hedefe değinirken bizi fazla uçmakla tenkit edenler, alınan bu sonuçla ne kadar gerçekçi bir hedef koyduğumuzu görmüş oldular. Çok şükür hemşehrilerimizin teveccühü ve desteği ile bu hedefimize ulaştık.

Ordulu hemşeherilerimiz son sözünü söyledi, tercihini yaptı. Ordulular, ilimizi Büyükşehir yapan, bu sürecin önünü açan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a 20 de 20 yaparak teşekkürünü ve vefasını gösterdiler. Belki de Ordu’muz Türkiye genelinde büyükşehirler içinde bu manada bütün ilçelerde Ak Parti’yi yerel de iktidara getirerek örnek oldu. Hiç şüphe yok ki Ordumuz, bunun da ödülünü alacaktır.

Ordu 31 Mart’tan itibaren artık resmen Büyükşehirdir ve işin başında, hemşehrilerimizin oylarıyla, belediyecilikte fenomen olmuş Ak Partili kadrolar vardır.  Şimdi zaman hizmet zamanıdır. Şimdi zaman Ordu’yu imar etme zamanıdır. Şimdi Ordu’muzun dört bir yanına ulaşım ve alt yapı hizmetlerini, su kanalizasyon hizmetlerini ve vesair hizmetleri ulaştırma zamanıdır.

Bu vesile ile bir kez daha seçim sonuçlarının Ordumuza ve yurdumuza hayırlar getirmesini temenni ediyor; Ordu büyükşehir başta olmak üzere ilçelerimizin tamamında partimizden Belediye başkanı seçilen seçilen bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum.“ dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde