22 Temmuz 2024

“Seçilenleri Tebrik Ediyorum”

  • PDF

Yapılan yerel seçimlerde yerel yöneticilerimizi seçmiş bulunuyoruz. Yeni seçilen, daha önce seçilip de tekrar seçilen Belediye başkanlarını, belediye meclis üyelerini ve muhtarların halkın teveccühünü kazandıkları için tebrik ediyor ve başarılı olmalarını temenni ediyorum.

Seçilen bu insanlarımız başarılı olmaları insanlarımızın mutluluğu ve memnuniyetiyle eşdeğerdir. Başarılı veya başarısız olmaları halinde bütün insanlarımızı etkileyeceği muhakkaktır. Bu itibarla dünyada en değerli varlık insandır.

İnsanlarımızın da insan gibi yaşayabilmeleri için bir takım imkânlardan istifade etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Yani insanlarımız artık kaliteli hizmet beklemektedir. Çünkü kendilerine hizmet etmek için vermiş olduğu yetkiyle kurulan ve kaynaklarını kullanan belediyelerin de belde halkına kaliteli hizmet vermelidir. İnsanlarımızın bu kaliteli hizmeti istemeleri de en doğal hakları olduğuna inanıyorum.

Bu kaliteli hizmetlerin insanlarımıza verilebilmesi için halkın adına yönetime gelmiş olan yerel yöneticilerimizin de halktan farklı düşünmeyeceği ve halkın isteklerine değer veren, adil ve adaletli bir yönetim sergileyen yerel yöneticilerimizin de başarısı kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum. Bu vesile ile seçilen Belediye başkanlarını, belediye meclis üyelerini ve muhtarların halkın teveccühünü kazandıkları için tekrar tebrik ediyor ve başarılı olmalarını temenni ediyorum.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde