22 Temmuz 2024

Şener: Milletimize Sonsuz Teşekkürler

  • PDF

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milletimize sonsuz teşekkürler." dedi.

Milletin son kararı verdiğini söyleyen Şener, "Seçim süresince bir çok iftira ile karşılaştık. Ancak gerçeği gören milletimiz son sözü söyledi. Ordu Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adaylarımızı milletimiz kendi reyleri ile belirledi. Demokrasinin gereği olarak milletimiz, yine milletin içinden doğup, büyüyen AK Parti'ye seçimlerde destek vermiştir. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sözümüz 20'de 20 yapacağız diye söz vermiştik. Bu sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milletimizin Başbakanımız Erdoğan'a ve Türkiye'nin istikrarına yönelik olarak verdikleri destekten dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Milletimizin bizi tercihi ile omuzlarımıza daha büyük yükler yüklenmiştir diyen Şener "Daha çok çalışarak hizmet gitmemiş her bölgemize hizmet götüreceğiz. Ordu'yu AK belediyecilik ile tanıştırarak yeniden imar edeceğiz. Bugüne kadar AK Parti'nin yaptığı işler ortadadır. Bu işleri belediyelerimiz ile de tanıştıracağız.Ayrım yapmadan her ilçemize, her köyümüze, her mahallemize yatırımlarımızı yapacağız. Verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz."diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde