22 Temmuz 2024

Mustafa Sade: “Bu Sizi İdare Edenlerin Ayıbıdır”

  • PDF

MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade, Fatsa merkez, beldeler ve köyleri karış-karış dolaşmaya devam ediyor. Gittiği her yere kırk-elli araçlık konvoyla giden Mustafa Sade, akılcı, samimi ve sıcak konuşmalarıyla her geçen gün daha fazla ilgi görüyor.

 

syv5-3-2014“Cip Şenliği Fatsa’da Yapılacak”

Mustafa Sade daha önce defalarca gittiği Üzümlüce, Yavaş ve Ilıca’da büyük bir coşkuyla karşılandı. Bölge için neler düşündüğünü ve neler yapacağını söyleyen Sade, Üzümlüce’de kendisini dikkatle dinleyenlere, çok yakında seçim beyannamesini herkesin göreceğini ifade etti. Jeep Şenliği’nin Fatsa toprakları içinde yapılacağının müjdesini veren Mustafa Sade; “Seçim beyannamemi yakında göreceksiniz. Konuşmalarımın hepsi ciddidir. Oy için değildir. Jeep Şenliği Fatsa sınırları içinde olacak. Bunu yapacağız. Burada güzel bir alan var. Ilıca suyu yeterince tanıtılamadı. Bunun için önemli projelerimiz var. Paranın olmadığı yerde huzur olmaz. Bunun için de insanların buraya gelmesi lazım... Şenlikler iki saatlik değil, daha geniş ve kapsamlı olmalıdır. Oy peşinde gezer gibi gezmedim. Her yolu inceledim. Bölgenin her meselesini tespit ettim. Bu iktidar 12 yıldır Yavaş’ı hiç mi görmedi? Onlar benim kadar buraları bilemezler. Yolunu bile bulamazlar. Hep söylüyorum: Benim belediye başkanlığının parasına da, makamına da ihtiyacım yok. Ama bir şeye ihtiyacım var. O da size hizmet ederek Allah’ın rızasını kazanmaktır. Bunu aileme de söyledim. Onlarla helalleştim. Şenliklerde özellikle gençlere iş çıkacak. Köfte satacak. Çay satacak. Her şeyden önce Ilıca merkezin ekonomisi canlanmalı… Maksat yabancı insanı buraya getirmektir. Son olarak yolu yapmayan, en iyisini yapmayan belediye başkanı olmasın.” dedi.

 

Üzümlüce’den Yavaş Köyü’ne geçen Mustafa Sade, daha önce Yavaş’a gelen politikacıların, oy deposu olarak gördükleri insanlara birkaç vaatte bulunup gittiklerini, bir daha da Yavaş’ı hatırlamadıklarını ileri sürdü. Kendisini dinlemeye gelen iki muhtar adayını örnek gösteren Mustafa Sade; “Bu bir kardeşlik ve hoş görü örneğidir. Bunu bütün Fatsa’ya yaymak gerekir. Bu arada 25 sene evvel de Ilıca’ya geldiğimde yollar yine böyleydi. Değişen çok bir şey olmamış. Gittiğim her yerde yol, su, elektrik deniyor. Bu yol yapılmalı… Aslında bu sizin değil, idare edenlerin ayıbıdır. Cip Şenliği Ilıca-Yavaş güzergâhında yapılacaktır. İnsanımızın şehre göçünü önlememiz lazım. Bu güne kadar buradan bir kaç vaatte bulunup oy almışlar. Burayı oy deposu olarak görmüşler. Size en yakın olan benim. Buraya 25 sene önce de geldim. Sorunlarınızı iyi biliyorum. Mustafa sadeyi her zaman bulursunuz. Ama diğerlerini bulamazsınız. Fatsa’da Mustafa Sade bloku oluşmuştur. Ak Partili, CHP’li, Saadet Partili, DSP’li kardeşlerim Mustafa Sade’nin etrafında blok oluşturmuşlardır.” dedi.syvs5-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde