03 Mayıs 2024

Eğitim Birsen’den Gazetemizi Ziyaret

  • PDF

brsen12-2-2014Eğitim Birsen Fatsa Şube Başkanı Ekrem Cinoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Ahmet Erkuvum ve İlhan Bulu gazetemizi ziyaret ettiler.

Bir süre önce göreve gelen Ekrem Cinoğlu, Fatsa’da zihinsel engelli eğitim kurumlarının bir çatı altına toplamak gerektiğini belirterek, “Zihinsel Engellilerle ilgili gerek milli eğitim gerekse kurumlar olarak belirli bir yerde toplanması için geniş bir alanın kullanılması noktasında talebimiz var. Bu talebimizden Milli Eğitim Müdürümüzün ve Kaymakam Bey’inde haberi var.” Dedi

Cinoğlu ziyareti sırasında şu bilgilere yer verdi, “Fatsa’da Eğitim-Bir – Sen olarak 460 üyemiz var. Eğitim alanında Fatsa’da en büyük sivil toplum örgütüyüz. Fatsa’da eğitim çalışanlarından üç taneden bir tanesi bizim üyemizdir. Bu durum sesimizin gür çıkmasında, yapacağımız işler noktasında bizleri güçlendiriyor. Sendikamızı daha fazla büyütmek ve daha etkin hale getirmek maksadıyla değerli basın kuruluşu olan Yeni Haber Gazetesini yani sizleri ziyaret ettik. Bizim kurumumuz sadece öğretmenlerin sıkıntılarını değil; öğrencilerimizin, hizmetlilerimizin, eğitimle ilgili uzaktan yakından alakası olan tüm çevrelerin sorunlarını dile getirme noktasında hedeflerimiz var. Hatta velileri bilgilendirme noktasında sendikamızın önemli çalışmaları var. Bizim çalışmalarımızı ifade etme, aktarma noktasında sizlerin desteğini bekliyor ve sizlere teşekkür ediyoruz. Dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde