03 Mayıs 2024

“Polemiklerle gündeme gelmek istemiyoruz”

  • PDF

hsyn12-2-2014Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Hüseyin Serdar gazetemize yapmış olduğu beyanatta seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Başkan adayı Hüseyin Serdar yapmış olduğu açılamada çalışmalarının çok güzel bir şekilde devam ettiğini belirterek şöyle dedi. Buradan sizlerin vasıtasıyla tekrar tekrar üstüne basarak söylüyorum. Tecrübeli genç ve dinamik bir ekibimiz var. Ezber bozacak, sıra dışı bir yönetim anlayışı ve sizlerin de desteği ile projelerimizi hizmete geçireceğimizin müjdesini ve sözünü veriyoruz. Yapamayacağımız ve hayata geçiremeyeceğimiz hiçbir söz ve vaatta bulunmadık, bulunmayacağız. Biz yapabileceklerimizin sözünü verdik. Bizim için söz namustur. Sonuna kadar da vermiş olduğumuz sözün arkasındayız.

Başkan adayı Serdar sözlerine şöyle devam etti; ben şu anda halen S.S. 27 no lu minübüs Mot. Taşıyıcılar Kooperatif Başkanlığını devam ettiriyorum.   Aynı zamanda Şöförler Odası Başkanlığına adayım. Bazı aday arkadaşlarımız geçtiğimiz günlerde yerel gazetelere vermiş oldukları yalan ve yanlış beyanatlarla komuoyunu camiamızı ve şoför esnafı arkadaşlarımızı yanıltmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Benim Kooperatifim ve Bolaman Şoför esnafı arkadaşlarım adına verilen bu yalan ve yanlış beyanatları ahlaki bulmuyor ve üzülerek kınıyorum. Ben ekip arkadaşlarımla beraber şoför esnafı arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz toplantı ve sohbetlerimizde edindiğimiz bilgi ve izlenimlerimizi basın yoluyla kamuoyu ve şoför arkadaşlarımızla paylaşmayı şık ve ahlaki bulmadığımız için suskunluğumuzu koruyoruz. Biz böyle polemik ve kısır çekişmelerden ziyade sözünü vermiş olduğumuz odalar için hayati önem taşıdığına inandığımız projelerimizle gündeme gelmek istiyoruz. İnşallah başkanlığa seçildiğimiz taktirde neyi nasıl yaptığımızı çok kısa bir sürede icraatlarımızla ispat edeceğiz. Bundan hiçbir arkadaşımızın endişesi olmasın. Kamuoyuna camiamıza ve şoför esnafı arkadaşlarımıza sevgi ve selamlarımızı sunuyoruz dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde