03 Mayıs 2024

Ayhan Baş Güven Tazeledi

  • PDF

ayhn12-2-2014Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle gerçekleşen genel kurulda, mevcut başkan Ayhan Baş ve listesindeki isimler güven tazeledi. 
Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda yapılan genel kurulda, üyelerin yoğun katılımıyla birlikte birçok siyasi isim de konuk olarak hazır bulundu. Genel kurul sonunda kutlamaları kabul eden Kooperatif Başkanı Ayhan Baş, başarı sıralamasına göre Türkiye genelinde 950 kooperatif arasında 50. sıraya yükseldiklerini ve bu başarıyı hep birlikte yakaladıklarını söyledi. 
Yönetim Kurulu adına salonda bir konuşma yapan Başkan Ayhan Baş şunları söyledi: “Bizler bu görevi bilinçli, inançlı ve kararlı bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda sizler için çalışmaya devam ediyor, sorunlarınıza çözüm, taleplerinize cevap vermek için çabalıyoruz. Sizlere hizmet etmek, bizler için çok büyük bir gururdur. Bu görevi yaparken bizleri yalnız bırakmayan siz değerli ortaklarımıza sonsuz teşekkür eder ve esenlikler dilerim.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde