03 Mayıs 2024

Bölgemizde Bir İlk Olan İtfaiye Aracı Fatsalılara Tanıtıldı

  • PDF

tfaye12-2-2014Fatsa Belediye’miz 42 Metre merdiven yüksekliği bulunan ve 15. kata kadar çıkabilen itfaiye aracını, Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz ve Fatsa halkının da katılımları ile Hükümet Konağı Önü yeni meydan da tanıttı.

Çevre İller de dahi bulunmayan ve teknolojinin sınırlarını zorlayan itfaiye aracımızı tanıtan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan; “Bugün itfaiyemize hem yeni, hem de teknik donanımlı iki aracı katıyoruz. Özellikle bir tanesi 42 metre merdiven yüksekliği bulunan ve 15. Kata kadar çıkabilen yangın söndürme ve kurtarmaya müdahale edebilen çok teknik donanımlı bir araç. Samsun, Giresun, Ordu hatta Trabzon Belediyesi dahil Bölgemiz de tek Fatsa’mızda bulunan 42 metre yüksekliğindeki bu aracın, Fatsa’mıza ve Ordu’muza hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim inşallah yangında kullanmayı nasip etmesin” dedi.

Yılmaz; “Çevre İllerimizde dahi olmayan bir teknoloji”

Böyle bir yatırımı Ordu’ya kazandırdıkları için Başta Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a ve Fatsa Belediyesi’ne teşekkür eden Ak Parti Fatsa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz ise; “Fatsa Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Büyükşehir ölçeğinde alınması gereken bir hizmeti Fatsa Belediye Başkanlığı sürecinde Büyükşehre kazandırdıkları için Buradaki itfaiye personellerimizin eğitimleri de dahil olmak üzere Büyükşehre hazır olduklarını gördüm. Çevre İllerimizde dahi olmayan bir teknoloji, önemli bir yatırım. Fatsa Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a tüm Ordulular adına böyle bir yatırım yaptığı için teşekkür ediyorum. Ordu’muza, Fatsa’mıza hayırlı olsun diyorum “ dedi.tfay12-2-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde