03 Mayıs 2024

Büyükşehir Belediyesi İle Takım Olursak Hizmetleri Çok Daha Hızlı Yaparız

  • PDF

kyz12-2-2014Seçim çalışmaları kapsamında köy gezilerini sürdüren Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan Kulak, Örencik ve Sefaköy köylerinde çok büyük bir ilgiyle karşılandı.
Fatsa Belediye Başkanımız aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan’a köy gezilerinde Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen, seçim koordinasyon merkezi üyeleri ve partililer de eşlik ettiler.
Kulak köyü merkezinde bulunan bir kıraathanede gerçekleşen toplantıya akşam saati olmasına rağmen vatandaşların çok büyük bir ilgi gösterdiği gözlendi.
Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen’in selamlama konuşmasından sonra söz alan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Ordu’nun Büyükşehir olması ile birlikte imkanların daha fazla olacağını belirterek, “Bu artan imkanlarla hem kulak köyü hem de diğer köylerimize hem Fatsa Belediyemiz hem de Büyükşehir Belediyemiz iki koldan hizmet verecek. Kulak köyümüzün de diğer bütün köylerinde önceliği asfalt. Sadece yol sorunu ile bitmiyor kanalizasyon ve su sorunu da var. Büyükşehir belediyemizin sorumlukları ayrı, ilçe belediyemizin sorumlukları ayrı olacak. Eğer biz Büyükşehir Belediyesi ile takım olursak hizmetleri çok da hızlı çok daha kısa bir sürede yaparız. Dolayısıyla biz hem kendimiz için hem de Büyükşehir Belediyemiz için vatandaşlarımızdan destek istiyoruz” dedi.kyzrt12-2-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde