03 Mayıs 2024

Fatsa, TÜGİK Genel Başkanı Güral’ı Ağırladı

  • PDF

tugk12-2-2014Fatsa Genç İş Adamları Derneği (FAGİAD), bağlı bulunduğu Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral ve bazı illerin başkanlarını ağırladı.
FAGİAD Başkanı M. Serkan Erdik toplantıda yaptığı konuşmada, TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral’ı Fatsa’da üçüncü kez ağırladıklarını ve bundan da büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Genç iş adamları olarak artık bir marka olduklarını belirten M. Serkan Erdik, “Bütün hedefimiz sesimizi daha gür çıkarmaktır. Birlikte yaptığımız çalışmalarla önem arz eden ve ağırlığı olan bir sivil toplum kuruluşu olma yolunda önemli adımlar atıyoruz” dedi.

“TÜGİK, Basamak Olarak Kullanılamaz”
Erdik’ten sonra söz alan TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, defalarca geldiği Fatsa’yı artık evi gibi gördüğünü ve bu anlamda Başkan M. Serkan Erdik’in şahsında tüm FAGİAD üyelerine teşekkür ettiğini ifade etti. TÜGİK Genel Kurulu’nun 1 Mart’ta Ankara’da yapılacağı bilgisini veren Erkan Güral, “Bu tür genel kurul ya da toplantılar öncesi nezaket ziyaretlerinde bulunmak bizim için bir alışkanlık haline gelmiştir. Dolayısıyla Karadeniz ziyaretlerimiz kapsamında şu anda Fatsa’dayız. Bu güne kadar önemli hizmetler ve projeler ürettik. Bunu yaparken dikkat ettiğimiz üç husus var. Sosyal projeler, ekonomik girişimler ve üyelerimize dönük çalışmalar. Özellikle üyelerimizin farkındalıklarını artırmaya ve kendilerini özel hissetmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Bu ziyaretlerimizde, üyelerimizle görüş ve öneri noktasında fikir alış verişleri yapıyoruz. İki dönemdir arkadaşlarımla birlikte TÜGİK Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütüyorum. 1 Mart’ta yapılacak Genel Kurul’dan başarıyla çıkarak bir dönem daha görev yapmak istiyorum. Bu güne kadar federasyonumuzu kişisel ve politik çıkarlar uğruna basamak olarak kullanmak isteyenlere fırsat vermedik. Bundan sonra da vermeyi düşünmüyoruz” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde