03 Mayıs 2024

Mustafa SADE’den Ticaret Borsasına Ziyaret

  • PDF

mhpbrsa12-2-2014Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa SADE ve birçok partili; Fatsa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali FEYZİ’ye ziyarette bulundu.

Yapılan ziyaretten memnuniyetini ifade eden Ali FEYZİ; “Öncelikle ben Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Sade’ye ve yol arkadaşlarına hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum. Cenabı Allah’ım Fatsa için çıkmış olduğumuz bu yolda yolunuzu açık etsin. Rabbim Fatsa’ya kim hayırlı ise onu Belediye Başkanı yapsın. Sizlerde hem Milliyetçi Hareket Partisine, hem Mustafa Sade’ye, hem Fatsa’ya gönül vermiş insanlarsınız. Çıktığınız bu yolda, Rabbim sizi utandırmasın. Rabbim sizi mahcup etmesin. Eğer hayırlı ise de Fatsa’ya belediye başkanı olarak Mustafa Sade ve ekibini getirsin” diye konuştu.

Misavirperliğinizden ötürü sizlere çok teşekkür ederim diyen SADE; “Malum olduğunuzca 2009 yılında seçime girmeden evvel ilk tanıtım toplantısında saygıdeğer vatandaşlarımıza dedim ki; “Ey millet eğer ben Fatsalıya faydalı olacaksam Allah’ım bana bu görevi nasip et. Biz bugüne kadar mücadelemize devam ettik ve etmeye devam ediyoruz. 2014 yılında tekrar Allah nasip ederse belediye başkanlığına aday olduk. Hakkımızda hayırlısı olsun” dedi.mhpbrs12-2-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde