03 Mayıs 2024

Mustafa Sade; “Organize Sanayi En Az Üç Kat Daha Büyümeli”

  • PDF

msttcb12-2-2014MHP Fatsa Belediye Başkanı Mustafa Sade, MHP Fatsa İlçe Başkanı Şakir Cemal Uygun ve partili arkadaşlarıyla birlikte yeni hizmet binasına taşınan Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek başkan Tayfun Karataş ile bir süre sohbet etti.

Gerçekleşen ziyarette öncelikte Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası - İŞKUR ile birlikte yürütülen eğitimler kapsamında kurs gören kursiyerlere zaman ayırmayı ihmal etmeyen Mustafa Sade, özel olarak yaptırdığı kahvelerden ikramlarda bulunarak, “Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı varmış” diye konuştu. Kursiyerler Mustafa Sade’ye büyük ilgi gösterdiler.

Daha sonra Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade ve partili arkadaşlarına yeni hizmet binasını gezdirdi.

Mustafa Sade ve arkadaşlarını ağırlayan ve ilk konuşmayı yapan Tayfun Karataş, geldiğiniz için memnuniyet duydum diyerek hedeflerinin ve gayelerinin sadece Fatsa ve Ordu değil Türkiye’nin 10 odası arasına girmek olduğuna değinerek, odanın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Mustafa Sade ise yaptığı konuşmasında; “Çalışmalarınızı gayet başarılı buluyorum, fevkalade bir hizmeti ifa ediyorsunuz. Allah yolunuzu açık etsin. Çok güzel bir bina inşa ettiniz. Zamanında bende Ticaret ve Sanayi Odası Başkanıyken Pazar yerinin orada ki binayı inşa ederek çok zorluklar içerisinde kalmıştık. O dönemin belediye başkanı Mazhar Yerebasmaz, Allah ruhunu şad etsin. Bize hem yolun açılması için hem de Ticaret ve Sanayi Odasına yeni bir binanın kazandırılması için böyle bir imkân sunmuştu. Bizde Fatsa’nın o günkü şartlarında öyle bir bina yapmıştık. Ne mutlu size ki bizim bıraktığımız emaneti en yükseklere çıkardınız, sizi tebrik ediyorum. Fatsa’mız içinde çok önemli bir görev ifa ettiğinizi yakından takip ediyorum. Organize Sanayi’de ki çalışmalarınızı da takip ediyorum. Gönül arzu eder ki Organize Sanayi deki bu yapılaşma, arazi tahsisi en az üç katına daha çıksın. Fatsalı işsiz aşsız insanlara iş ve aş imkânı doğsun. İş ve aşın olduğu yerde huzursuzluğun olması mümkün değil. Ama olmadığı yerde huzursuzluk ve her türlü sıkıntının var olacağı hepimiz için malumdur. İnşallah Belediye Başkanlığını aldığımız takdirde, sizinle beraber çok önemli görevleri ifa edeceğimizi, sizin gibi samimi insanlarla çalışmanın mutluluk vereceğini ifade etmek isterim. İnşallah yüce rabbim eğer böyle bir görevi nasip ederse temel görevimiz, Allah’ın yaratmış olduğu en şerefli varlık olan insana hizmet etmek ve insana hizmet ederek te Allah’ın rızasını kazanmak arzusu ve isteği içerisindeyiz. Makamlar ve mevkiler gelip geçici ama yaptıklarımız kalıcı olacak inşallah. Sizi tekrar tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.mstc12-2-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde