03 Mayıs 2024

Mustafa Sade MHP Kadın Kolları’nın Kahvaltı Programından Seslendi; “Kimseyi Ötekileştirmeyeceğiz”

  • PDF

mhpkh12-2-2014MHP Fatsa Kadın Kolları Dolunay Restoranda bir kahvaltı programı gerçekleştirdi. Katılımın yüksek olduğu kahvaltı programına MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade ve MHP Fatsa İlçe Başkanı Şakir Cemal Uygun’un yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade burada bayanlarla bir süre sohbet etti.

“Çocuklarımızın Geleceği İçin Mücadele Ediyoruz”
İlk olarak söz alan MHP Fatsa Kadın Kolları Başkanı Fatma Neriman Çörtük, bayanlara seslenerek; “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Biliyorsunuz bizler yani sizler Fatsa’mızın geleceği, çocuklarımızın geleceği için mücadele ediyoruz” diyerek açılmış olan seçim bürosuna dikkat çekti ve herkesi davet ettiğini belirtti.

“Gittiğimiz Yerlerde Fevkalade İlgi Ve Alaka İle Karşılaştık”
Fatma Neriman Çörtük’ün bayanlarla konuşmaları devam ederken salona giren Mustafa Sade yoğun ilgi karşılaştı. Sade herkesi teker teker selamladı. “Sizler benim ablam, kardeşim ve yeğenlerimsiniz, hepiniz hoş geldiniz” diyerek sözlerine başlayan Mustafa Sade önümüzde yapılacak olan yerel seçimlere değinerek; “Bu seçim önemli bir seçim, Fatsa’nın kaderini değiştirecek olan seçim sürecinde siz değerli kardeşlerimizi yanımızda görmekten son derece mutluluk duyuyoruz. Biliyorsunuz Belediye Başkanlık Adaylığım açıklanalı 10 buçuk ay oldu. Fatsa’nın 58 köyünü ve 8 beldesini arkadaşlarımızla beraber adım adım gezdik. Gittiğimiz yerlerde fevkalade ilgi ve alaka ile karşılaştık. Netice itibari ile çok çalıştık, merkez ve kırsal dâhil çok çok önde olduğumuzu ben biliyorum sizlerde bilmelisiniz. Bizler hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, çünkü amacımız insanlığa hizmet ve insanlığa hizmet ederek Allah’ın rızasını kazanmak” diye konuştu ve partili bayanlara çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra toplu bir fotoğraf çektirilen kahvaltı programı sona erdi. Mustafa Sade çalışmalarına ara vermeden devam ederken partili partisiz herkesin desteğini alıyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde