03 Mayıs 2024

“Başarısızlığa giden 3 trilyona yakın para var”

  • PDF

alpar5-2-2014Fatsa Sporlu eski futbolcu Alparslan Küçükali Bulancak ve Yıldızeli Spor maçlarında kaybedilen puanların ardından gazetemize açıklamalarda bulunarak, şampiyonluğun cok zora sokulduğunu ifade etti.

Zara Belediyesporla aradaki puan farkının 10 olması çok büyük bir kayıptır ve kapatılması mümkün değildir diyen Küçükali: “ Bütün planların, projelerin yeniden yapılması gerekir. Bizim söylediklerimize de mevcut yönetimin kulak vermesi gerekir. Hepimiz terazinin aynı kefesindeyiz. Görüş ayrılığı olmaksızın artık bizi dinlemeleri gerekir. Bu işe gönül vermiş insanlar dinlenmelidir. Arkadaşlarımızdan yardım istemeleri gerekir. Teknik kadronun başına bu işi bilen insanları monte etmek gerekir” dedi.

İki üç kişinin heyecanlanması koca şehri harekete geçirmez diyen Alparsan Küçükali: “ Ortada ciddi müsabakalar oynamış bir futbol takımı var. Bunu ben bilirim, ben yaparım mantığı ile hareket ettikleri için ve kamuoyu destekleri arkalarında az olduğu için bu başarı gelmiyor. Bu durumu toparlamak ve çözmek yönetim kurulunun elinde. Onlar bu adımı atacaklar. Bu adımın ilk ayağı UEFA A diploması olan ve Fatsalı olan İlhan Özkelle teknik heyetin başına getirilmeli ve eski Fatsasporcuların desteği alınmalıdır. Bu memlekette bir sürü aç insan var, ama başarısızlığa giden 3 trilyona yakın para var. Sezon başında da ben onları ikaz etmiştim hoca seçimlerini yanlış yaptıkları için. Geçen sene de aynı yanlışı yapmışlardı. Böyle bir mantık olmaz. Bizim birinci önceliğimiz hocadır. Hepimiz bu memleketin çocuklarıyız. Ama her nedense cevabını duyamadığımız bir ayrımcılık var. Hiç kimse birbirini sevmiyor, beğenmiyor. Futbolda da böyle siyasette de böyle. Bu açıdan başarı gelmiyor” şeklinde konuştu.

Futbol takımlarını teknik direktör yönetmez, teknik direktör teknik tarafına bakar diyen Küçükali: “ Takımı yöneten yönetim kuruludur. Hepimiz Fatsabelediyespor’un puan kayıplarına üzülüyoruz. Başarısızlıkta kimse mutlu olmaz. Fatsa Belediyespor’un isminin hala amatör ligde geçmesi bizi ve Fatsalıları haliyle üzüyor. Fatsa Belediye Spor en kötü bütçeler ile 3. Ligde tutunabileceğini düşünüyorum. doğru hoca, ve iyi bir yönetim ile başarının geleceği kanaatindeyim. Yönetim kurulunda ki arkadaşlarımıza kötü demiyorum sakın yanlış anlaşılmasın ama bilinçli yürümek başka bir şeydir.” diyerek açıklamalarını sonlandırdı. alpr5-2-2014         

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde