03 Mayıs 2024

“ İki yıl içinde Ordu’nun su problemini çözeceğiz”

  • PDF

env5-2-2014AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Fatsa’da mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların, demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olduğunu hatırlatan Enver Yılmaz, yeni bir mevzuat ve sistemle birlikte gelen büyükşehirin hizmetlerinde muhtarlara önemli görevler düştüğünü ifade etti.
Anlayan: “Asfalttan Belde Ve Köyler De İstifade Edecek”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve Sağlık Bakanı Yardımcısı Agah Kafkas, Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda Fatsalı muhtarlara birer konuşma yaptılar. İlk sözü alan Hüseyin Anlayan, toplantıda Fatsa Belediyesi’nin asfalt çalışmalarının konu edildiği beş dakikalık tanıtımı hatırlatarak, “Elbette on yılda yaptığımız hizmetleri beş dakikada anlatmak çok zor. Belediye olarak sadece yol yapmadık. Bu süre içinde çok önemli hizmetler yaptık. Şu an içinde bulunduğumuz Kültür Sarayı bu önemli projelerimizden biridir. Şu ana kadar AK Parti hükümeti olarak köy ve beldelerimize de önemli hizmetler yaptık. Ancak Büyükşehirle birlikte yapacağımız hizmetler, bu güne kadarki hizmetlerin kat be kat üzerinde olacaktır. Son on yılda Fatsa Belediye sınırlarında 128 km asfalt yol yaptık. Büyükşehir olduğumuzda köy ve beldeler de asfalttan yararlanacaktır. İki yıl içinde bu hizmetler başlayıp bitecektir. Ak Parti kadroları olarak Fatsa, Ünye, Ordu ve diğer ilçeler hep birlikte ç.alışıyoruz. Daha fazla yapacağımız hizmetler için sizden yetki istiyoruz” ifadelerini kullandı.
“Ordu’nun Yol Ve Su Sorunu İki Yılda Bitecek”
Anlayan’dan sonra söz alan AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 105 bin nüfusuyla Ordu’nun üçüncü büyük ilçesi olan Fatsa’nın bu seçimlerin çok önemli bir ayağını oluşturduğunu hatırlattı. Kapatılan beldelerin artık Fatsa Belediyesi’yle koordinasyon halinde çalışacağını dile getiren Enver Yılmaz, “Özellikle belde belediyelerindeki araç gereç ve personel hiçbir yere gitmeyecek. Aynen muhafaza edilecek. Tabi büyükşehirle birlikte mevzuat ve sistem değişikliği yaptık. Büyükşehirin ne işe yarayacağını soranlar var. Önceden bir belediyeye 100 TL kaynak geliyorsa, büyükşehirle birlikte hazineden 300 TL gelecek. Bu anlamda sizler muhtarlar olarak çok önemli bir konumdasınız. Sizlerle birlikte projelerimizi hızla hayata geçireceğiz. Ordu’nun en önemli sorunu ulaşımdır. Bu güne kadar bu konuda çok önemli adımlar attık. Ancak coğrafi koşullardan dolayı bu güne kadar yapamadığımız yollar var. 30 Mart’tan itibaren tam iki yıl içinde Ordu coğrafyasında yapılmamış yol kalmayacak. Ayrıca yaptığımız yolların 30 yıl garantisi olacak. Şu andan itibaren Fatsa’dayım. Burada yatıp kalkacağım. Yaklaşık on gün süreyle Fatsa’da çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bu manada girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Ordu olarak en büyük ikinci problemimiz sudur. Bu konuda Başbakanımız Tayyip Erdoğan’a söz verdik. Bu aynı zamanda Başbakanımızın Ordululara sözüdür. İki yıl içinde Ordu’nun bütün su problemini çözeceğiz. Öte yandan çöp konusunda daha çağdaş uygulamalar yapacağız. Çöpü ziyan etmeden elektrik üretimi yapacağız. Tabi bütün bunlar büyükşehirin imkanlarıyla olacak” diye konuştu.
“Size En İyi Hizmeti Ak Parti Kadroları Verebilir”
Son olarak söz alan Sağlık Bakanı Yardımcısı Agah Kafkas, Enver Yılmaz’la yıllarca birlikte çalışma fırsatı yakaladığını, şimdi de Başbakan Erdoğan tarafından Ordu’ya hizmet için gönderildiğini hatırlattı. Agah Kafkas muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, “Çetin coğrafi koşullarda yaşıyorsunuz. Ben Çorumluyum. Bizim oralar düz arazi olduğu için yol yapmak çok kolaydır. Ama Karadeniz’de bunu yapmak enerji, maliyet ve zaman istiyor. Bu şartlarda en iyi hizmeti size Ak Parti kadroları verebilir. Önümüzdeki seçim döneminde hepinize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.envr5-2-2014enver5-2-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde