03 Mayıs 2024

Başkan Anlayan Seçim Turunda Odaları Ziyaret Ediyor

  • PDF

odazy5-2-2014Fatsa Belediye Başkanı ve Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan, seçim ziyaretlerine devam ediyor.

Madeni Eşyalar Odası, Gıda Maddeleri ve Giyim Eşyaları Odası’nı ziyaret eden Başkanımız Hüseyin Anlayan, Madeni Eşyalar Odasında yaptığı konuşmada en güzel hizmetleri yapmak için yola çıktıklarını söyleyerek ; “ İnşallah Rabbim bizi mahcup etmesin. Bu zamana kadar vatandaşlarımız bizlere destek verdiler ve bize güvendiler. Elimizden geldiğince doğru bildiğimiz işleri yaptık. Bir defa daha yine onları mahcup etmemek adına gece gündüz çalışmak için yollara düştük. Rabbim hayırlı eylesin İnşallah” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Başkanımız Anlayan’a teşekkür eden Madeni eşyalar Odası Başkanı Ayhan Baş, “ Başkanıma ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah ustalık döneminiz, bunu da başaracaksınız. Tekrar hayırlı olsun” dedi.

Madeni Eşyalar Odası’ndan sonra Gıda Maddeleri ve Giyim Eşyaları Odasını ziyaret eden Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Fatsa’nın ihtiyacı olan hizmet ve yatırımlara talibiz. İnşallah sonu hayırlı olur” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Başkanımız Hüseyin Anlayan’a Teşekkür eden Gıda Maddeleri ve Giyim Eşyaları Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu, “ Çıktığınız yolda sizlere başarılar diliyoruz. İlçemize, İlimize ve Ülkemize hayırlı olsun” dedi.odaz5-2-2014oda5-2-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde