03 Mayıs 2024

“Başkan Anlayan Muhtarlara Başarılar Diledi”

  • PDF

mhtar5-2-2014Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan Muhtarlar Derneği'ne nezaket ziyaretinde bulundu.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen, belediye meclis üyeleri ve seçim koordinasyon merkezi üyeleri de eşlik ettiler. Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan muhtarların da seçime gireceğini belirterek kendilerine bu seçimde başarılar diledi.
Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Nazım Asrak ise, “Görünen köy kılavuz istemiyor başkanım iki dönemdir yaptıklarınız yapacaklarımızın teminatıdır” diye konuştu.
Muhtarlar Derneği’nde bir konuşma yapan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Muhtarlarımızla daha farklı ziyaretler toplantılar yapacağız, çok daha önemlisi çalışmalarda yapacağız. İnşallah öncelikle önümüzdeki seçimin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Sonuçta muhtarlarımızla bu seçimde adaylar. Muhtarlarımızın da rakipleri var, muhtarlarımıza da hayırlı olsun, hepimiz için hayırlı olur. İnşallah sonuçta hepimiz Fatsa’mıza hizmet için kendi köyümüze kendi mahallemize hizmet için çalışıyoruz tabi önce Allah nasip edecek sonra da vatandaşın teveccühüyle bu işler olacak. Vatandaşımıza mahçup olmamak için çalışacağız. Vatandaşlarımızın gönlünü kazanabilirsek bu işten bir başarılı çıkmış olacağız. Buna inanarak yola çıktık. Bizler 10 senede yaptıklarımızı anlatacağız. Tekrar önümüzdeki dönemde yapmak istediklerimizi anlatacağız. Sonuçta vatandaş takdir edecek, inşallah hepimiz için hayırlı olur, sizler için mahallelerimiz için hayırlı olur” dedi.
Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Nazım Asrak ise yaptığı kısa konuşmada, “Görünen köy kılavuz istemiyor başkanım, iki dönemdir yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıdır bunu arkadaşlarımız az çok görüyor, Allah hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu.muht5-2-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde