03 Mayıs 2024

FAGİAD’dan Aydın Bostancıoğluna Ziyaret

  • PDF

fgad5-2-2014Fagiad Yönetim Kurulu Başkanı M.Serkan ERDİK ve yönetim kurulu üyeleri, Fatsa Gıda Maddeleri ve Satıcıları Esnaf Odası Başkanı, Ordu Esnaf Odaları Birliği Başkanı Aydın Bostancıoğlu’na ziyarette bulundu.

Mehmet Serkan Erdik yapılan ziyaret sırasında; “Ordu Esnaf Odaları Birliği Başkanı olarak tüm imkanları Fatsalılara ve Fatsada’ki STK’ların hizmetine en iyi şekilde sunan Aydın Başkanımızın Fatsa Gıda Maddeleri ve Satıcıları Esnaf Odası Başkanlığı hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Biz aslında Fatsa Genç İş Adamları Derneği olarak biraz gecikmiş bir ziyaret yapıyoruz diyen M.Serkan ERDİK: “Aslında bu ziyaretimizi Orduda makamınızda yapmamız gerekiyordu. Bu durumun mahçubiyeti içerisindeyiz. Bunu bizim cahilliğimize, gençliğimize verin. Sizin Ordu Esnaf Odaları Birliği Başkanı olduğunuzu her platformda dile getirmemiz gerekiyor. Esnaflar Birliği Başkanı olarak Ordu’da Tesk hotelin her imkanını Fatsalılara, bütün STK lara açan sayın başkanımızı Ordu’daki makamında inşallah tekrar ziyaret edip hem neler yapabilirizi konuşmak, hemde Fatsa hakkındaki düşüncelerimiz ifade etmeyi hedefliyoruz. Biz bu zamana kadar yapılan hizmetlerin birileri tarafından teveccüh gösterilip tekrar başkan seçilmesi dolayısıyla sevgili abimiz ve başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunuduk. Fatsa için neler yapılabilir, bunları iştisare etmek istiyoruz. O niyet ve o arzu ile sevgili başkanımızın görüşlerini almak arzusundayız. Tekrardan Gıda Maddeleri ve Satıcıları Esnaf Odası Başkanlığınız hayırlı olsun , Fatsamıza ve Gıda Maddelerinin bütün üyelerine başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

“Turizm Potansiyellerimizi Değerlendirmek Lazım”

Anlamlı ziyaretten ötürü FAGİAD’a teşekkürlerini belirten Aydın Bostancıoğlu: “1992’de başladığım bu görevde 2014 yılının birinci ayının 19’u itibari ile yaptığımız genel kurul sonucunda yeni başkan olarak seçildim. 1992’den bu yana nasıl çalışmışsak bundan sonrada aynı şekilde bu görevi yapmaya devam edeceğiz. Üyelerimiz için, Fatsa için, Ordu için elimizden ne geliyorsa yapacağız. 2011 yılı itibari ile Ordu Esnaf Odaları Birliği Başkanlığını da yürütmekteyim. Ordu’da da Fatsa’da da ne olduğunu, yatırımın ne olacağını, nasıl çalışma yapabileceğimizi ortak görüşle bulmak zorundayız. Fatsa ve Ordu’ya nasıl bir hizmet getirebiliriz noktasında bütün STK ile birlikte çalışmak zorundayız. Şu nokta da buluşmakta fayda var. Neye ihtiyacımız var ve ne yapabiliriz...

Valilikte 3 aylık aralıklarla bölgeler arasında ne yapıldı bilgilendirme toplantılarına katılıyorum. Orduya ve tüm ilçelerle yapılan yatırımları şahsen tek tek yazarım. Her bölge müdürü gelir açıklarım. Ben orada çok dikkat ederim sadece belediyeden bir iki arkadaşım gelir not tutar. Belediye başkanlarımız da bazen katılır o toplantılara. Bazende bölge müdürlerine soru sormak icap eder. Mesela hekimoğlunun mezarını niçin yaptıramıyoruz dediğimde. Muhtarın cevabı, mezarın yerini bilmiyoruz. Hiç olmazsa türbe gibi yapıp, turizme canlandırılmalı. Keza Gaga gölü ve Cıngırt Mağarasıda öyle. Buralar hep turizme kazandırılması gereken yerler. Ama biz kendi değerlerimizi elimizle kör eden bir toplumuz. Gaga gölü çöplük içerisinde. Yapılan hiç bir işlem yok. Orası potansiyeli olan bir yer. Balık evleri yöresel hizmetlerin verilebileceği bir yer ama hiç kimse ilgilenmiyor. Oysa Antalyadan ne eksiğimiz var. Bunları insanlara göstermek değerlendirmek lazım” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde