03 Mayıs 2024

Başkan Anlayan’a Yavaş’da Büyük Coşku

  • PDF

yvs5-2-2014Fatsa Belediye Başkanımız aynı zamanda AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan köylerde seçim çalışmalarına Yavaş köyünden start verdi.
Ak Parti Fatsa İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Sadettin Çakmak'ın köyü olan Yavaş köyünde davullu zurnalı coşkulu karşılama başta Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan olmak üzere tüm partilileri oldukça memnun etti. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan için köy meydanında köylüler tarafından kurban kesildi. Bir köylü kesilen kurbanın kanını Başkan Anlayan’ın alnına ve ayakkabısına sürdü ayrıca bir kız çocuğu da kendisine çiçek takdim etti.
Köylüler köy meydanı girişine “Usta Başkan Köyümüze Hoş Geldiniz” pankartı astıkları görüldü.
Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Sadettin Çakmak’ın selamlama konuşmasından sonra ilk konuşmayı AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen yaptı.
Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen sıcak karşılamadan dolayı köy halkına teşekkür ederek, “Bu güzel karşılama asla mükafatsız kalmayacaktır. Bundan sonra Yavaşlı kardeşlerim artık Fatsa’nın bir mahallesi olarak daha büyük hizmetleri alacaktır” dedi

“Başbakanımızız Yanında Bu Hizmetleri Yapıyoruz”

Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan konuşmasına Yavaş köyünde sıcak karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Böyle sıcak karşılanmamızdan dolayı bahtiyar oldum. Seçim çalışmaları kapsamında ilk defa köy gezisi yapıyoruz ve bu ilk ziyarette bu kadar büyük coşkuyu görmekten mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Rabbim inşallah hiç birimizi mahçup etmesin. Yavaş köyümüzde artık Büyükşehir'den hizmet alacak, artık Özel İdare ile uğraşmayacak Köy Hizmetleri ile uğraşmayacak. Direk sizin seçtiğiniz belediye başkanlarından hizmet alacaksınız. Köyde doğmuş köyde büyümüş bir belediye başkanı olarak Rabbim bize belediye başkanlığı hizmetini nasip etti. Halkımızın desteğiyle 10 yıldır Fatsa’da belediye başkanlığı yapıyoruz. AK Parti kimliğiyle AK Parti ailesinin birer mensubu olarak Başbakanımız Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında bu hizmeti yapıyoruz. Başbakanımız Türkiye’de ve Dünya’da bu hizmetleri yapıyorken bizde yerelde Fatsa’da bu hizmetleri yapmaya çalışıyoruz. Yine inşallah halkımızın desteğiyle bir defa daha yola çıktık” dedi.

“Ak Parti’nin En Büyük Hediyesi Ordu’nun Büyükşehir Olmasıdır”
Ordu’da AK Parti'de üçüncü döneme aday gösterilen tek belediye başkanı olarak üzerine daha ağır bir sorumluluk yüklendiğinin farkında olduğunu söyleyen Başkan Anlayan, “10 yıllık siyasetteki tecrübemizi bir dönem daha devam ettirmek istiyoruz. Allah bize bir fırsat daha verdi. Bunu inşallah Fatsa merkez değil artık Fatsa’nın bugün var olan 58 köyü 8 tane beldesi ile toplam 121 muhtarlığın bulundu alanın tamamına hizmet vermek için bir fırsat verdi. Fatsalı kardeşlerimiz bize bir beş yılda şans verirse bu hizmet hep beraber yapmayı istiyoruz. Ordu’nun büyükşehir olmasıyla çok büyük bir şans elde ettik. AK Parti hükümetimiz son 10 yılda kendisinden önceki döneme mukayese edersek çok daha fazla hizmet yapmıştır. Biz burada Özel İdare’nin Köydes’in yaptığı hizmetler ile asla göz ardı edemeyiz ama yeterli mi değil. Köylerimizin çok daha fazla hizmete ihtiyacı var. Bölgelerimizin çok daha fazla hizmete ihtiyacı var, Fatsa’mızın çok daha fazla hizmete ihtiyacı var. Çünkü hayat standartları değişiyor, teknoloji gelişiyor. İnsan ihtiyaçları artıyor. İnşallah Fatsa’ya da Yavaş’a da daha fazla hizmet yapmak için bu göreve talibiz. Ak Parti’nin en büyük hediyesi Ordu’nun Büyükşehir olmasıdır çünkü inşallah büyükşehir ile beraber Ordu’muz Fatsa’mız, Yavaş’ımız çok daha fazla hizmeti çok daha kısa sürede alacak. Büyükşehir olmamız nedeniyle kaynaklarımız daha fazla olacak” diye konuştu.

“Köy Yollarımızı Sıcak Asfalt Yapacağız”
Fatsa’mızın, köylerimizin ve beldelerimizin sorunlarını bildiğini sözlerine ekleyen Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “10 senedir Fatsa’da önceki dönemlere mukayese edilemeyecek bir çok hizmet ve yatırımlar yaptık ama bunlar asla yeterli değil daha fazlasını yapmak için göreve talibiz. Yavaş köyümüzde bütün köylerimizde olduğu gibi en önemli sorunu yol. Artık yollarımızın bir greyder ile temizlenme zamanı geçmiştir. Bundan sonra Fatsa’da yapılan asfalt yollar Yavaş’a yapılması için bu göreve talibiz. Köylerimizin en büyük sorunu yolla beraber su ve kanalizasyon sorunu. Büyükşehir bunun için bir fırsattır. Bir takım hizmetler Büyükşehir’e birtakım hizmetler ilçe belediyesine ait olacak. İnşallah bize bir dönem daha yetki verirseniz sizler için bu hizmetleri getirmek için bu göreve talibiz. Şimdiden Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz ile beraber planlar yapıyoruz. Köylerimizi sıcak asfaltlı yollar yapacağız. Yollarımızı sıcak asfalt yaparken finişer in çalıştığı yerlerde beton yol ama demirli beton yol yapacağız. Biz 2009’da kalfalık dönemine aday olurken asfalt tahüt etmemiştik ama geldik gördük ki kalfalık döneminde parke yollar Fatsa'ya yetmiyor. O zaman dedik ki sıcak asfalt için asfalt plenti kuralım. Bu bölgede asfalt plenti olan tek ilçe Fatsa belediyesiyiz. Günlük bin ton kapasiteli asfalt plentimiz var. Biz dört yılda Fatsa’da 128 kilometre asfalt yol yaptık. Hayal değil, abartı değil isteyen muhalefet buna itiraz ederse karış karış, cadde cadde, sokak sokak onlara ölçtürebiliriz. Şimdi Fatsa Belediyesi bir yandan büyükşehir belediyesi bir yandan inşallah köylerimizin yol sorunu çözülecek. Köylerimizin bir diğer sorunu su ve kanalizasyon düzenli olarak 12 ay bir şehir şebekesi her tarafa gitmek zorunda. Birçok köyümüzün kaynak suyu var ama bazen sıkıntı yaşayabiliyorlar. İnşallah Büyükşehir Belediyesi bu sıkıntıyı çözecek. Biz Fatsa’da şu ana kadar 42 kilometre kanalizasyon hattı yaptık ama şimdi Büyükşehir Belediyesi çok daha fazlasını yapacak belki çok dikkat çekmiyor ama biz Fatsa Belediyesi olarak artık köylerde çöp toplamaya başlayacağız. Biz Karadeniz’de evin arkasına çöp döken tek bölgeyiz. Fatsa’da yaptığımız temizlik hizmeti gibi artık köylerde çöp toplama hizmeti yapacağız. Böylece evimizin arkası ve dereler çöplük olmaktan çıkacak. Köylerde artık çocuk parklarımız olacak. Büyükşehir Belediyesi bunun için çok büyük bir fırsattır. Bizde bu göreve talibiz bize bir dönem daha yetki verirseniz 10 yıllık tecrübemizi konuşturacağız. Bu süreçte diğer siyasi partilerde seçim çalışmaları yapacaklar. Siyaset bazen çok kirli ve çirkin hale gelebiliyor. Çamur atmalar, iftiralar, iddialar muhalefetler olabiliyor. Biz her zaman yapıcı muhalefetler yapmaktan yanayız, karalama kampanyasına bakmadan biz önümüze bakacağız, biz yolumuza bakacağız. Biz yapacaklarımızı anlatacağız” şeklinde konuştu.yavs5-2-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde