03 Mayıs 2024

Büyükşehir Hizmetlerin Ve Yatırımların Çok Daha Fazlasının Geleceğin Kaynağıdır

  • PDF

zraat5-2-2014Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan seçim çalışmaları çerçevesinde sivil toplum kuruluşlarından Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özgen’i makamında ziyaret etti.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, belediye meclis üyeleri ve seçim koordinasyon merkezi üyeleri de eşlik ettiler.
Ziyarette açılış konuşmasını yapan Fatsa Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özgen aday adaylık sürecinin uzun süreç olarak geçtiğini belirterek, “Bu süreçte halk arasında bu iş Hüseyin Anlayan’dan başkası ile olmaz söylemleri vardı o da gerçek oldu. Aslında kesin gözüyle bakılıyordu ama resmi süreç bekleniyordu. Başkanımıza hayırlı olsun diliyorum. İnşallah Allahım mahcup etmez biz bu karara hep sevindik” dedi.

“Büyükşehir Çok Büyük Bir Şans”
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ise yaptığı konuşmada aday adaylık sürecinin her partide yaşanan bir süreç olduğunu ifade ederek, “AK Parti'de bu süreç belki de en iyi şekliyle yaşanıyor. Çünkü AK Parti adayı direk belirlemiyor teknik bir çalışma ile en iyi neticeyi kim alacağına inandığı kişi aday yapıyor. Bu süreçte vatandaşımızın heyecanlı ve sabırsızlığını bizde farkındayız. Ben inanıyorum oda partimiz açısından iyi olmuştur. İnsanlar bu vesileyle değerlendirmeyi de erken yapmış oldular. Ben bunun lehimize olacağına inanıyorum. Ben bu süreçte bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bizler sonuçta 10 yıldır partimizde birlikte Fatsa’mıza hizmet etmeye çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde Mevlam nasip eder vatandaşımızda destek verirse bir dönem daha büyükşehir ile beraber çünkü bu çok önemli büyükşehir ile beraber Fatsa’mıza hizmet etmeyi arzu ediyoruz. Çünkü Ordu Büyükşehir çok büyük bir şans, hizmetlerin ve yatırımların çok daha fazlasının geleceğin kaynağıdır büyükşehir. İyi bir takım oyunu ile de Fatsa buradan çok kazançlı çıkacak” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde