03 Mayıs 2024

“Ustalık Dönemi Bizleri Asla Şımartmayacak”

  • PDF

esnf5-2-2014Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’ın seçim çalışmaları çerçevesinde bugünkü ikinci durağı Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi oldu.
Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a yeniden aday gösterilmesinden dolayı teşekkür ederek beraberindeki ekibe ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş ve yönetimine kendilerini ağırladıkları için çok teşekkür eden Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Ziyaretlerimiz devam ediyor. Hepimizin malumu bizlere yeni dönem için bir görev verildi, bizde bu çerçevede meclis üyelerimizle parti üyelerimizle birlikte ziyaretler yapıyoruz. Sivil toplum örgütleri bizler için çok önemli. Onlar da belli bir meslek grubunu temsil ediyorlar, onlar da seçilmiş insanlar, seçilmişlerin ve siyasetin ne olduğunu çok iyi biliyorlar hatta bizden çok daha tecrübeliler. Bu vesileyle bu ziyaretleri yapmak bizleri çok memnun ediyor. Sonuçta hepimiz Fatsa'ya hizmet edebilmek için bu görevlere talip oluyoruz. Ben önümüzdeki bu sürecin hem partimiz için hem de Fatsa’mız için hayırlı olmasını diliyorum. Her seçim çok önemli ama bu seçim daha önemli. Özellikle şahsım adına üçüncü döneme aday gösterilmiş olmanın ayrıca ağır bir sorumluluğunun farkındayım. Sayın Başbakanımızın ifadesi üzerine ustalık dönemi bizleri asla şımartmayacak aksine üzerine çok daha büyük bir yük bindirdi. İnşallah bunun bilinciyle çalışacağız. Rabbim inşallah nasip eder, vatandaşlarımızda destek verirse önümüzdeki dönemde özellikle büyükşehirlerde beraber Fatsa çok daha büyük hizmetler ve yatırımlar kazanacak. İnşallah Allah bizleri cümlemizi mahçup etmesin” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde