03 Mayıs 2024

“Hepimizin Ortak Paydası Fatsa'ya Hizmet Etmektir”

  • PDF

borsa5-2-201430 Mart yerel seçim hazırlıklarını sürdüren Fatsa Belediye Başkanımız aynı zamanda Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan’ın bugünkü ilk durağı Fatsa Ticaret Borsası oldu.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a bu ziyarette Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, Seçim Koordinasyon Merkezi üyeleri ve bazı belediye meclis üyeleri de eşlik ettiler.
Ziyarette ilk açıklamayı yapan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Ben bu süreçte bize destek veren bütün hemşerilerime çok teşekkür ediyorum ama bu yolun henüz başlangıcı. Önemli olan seçimdir, seçimi alabilmektir. AK Parti olarak Fatsa’da Belediye Başkanlığını bir kez daha kazanabilmek için teşkilatlarımız ve beraber hemşerilerimizle beraber partili partisiz herkesle beraber el ele gönül gönüle vererek neticeye varmak istiyoruz. Bu amaçla çalışmalarımıza artık aday olarak başladık bu vesileyle sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ederek çalışmalarımıza başladık. Sonuçta sivil toplum kuruluşları meslek gruplarını temsil eden kuruluşlardır. Bu manada sivil toplum kuruluşları çok önemlidir. Ben bugün bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Sonuçta hepimizin ortak paydası Fatsa’dır, Fatsa'ya hizmet etmektir bizde bu çabayı bu zamana kadar gösterdik inşallah bundan sonra da göstereceğiz. Fatsa’nın gelişen artan hizmet ve kalite çıtasını daha da yükseltmek için çaba sarf edeceğiz. İnşallah ben bir defa daha önümüzde ki seçimlerin kardeş hane ve dostluk çerçevesi içerisinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

“Bize Yakın Duran Siyasilere İhtiyacımız Var”
Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Fevzi ise yaptığı açıklamada Borsayı 2014 yerel seçimleri çalışmaları kapsamında ziyaret eden ilk belediye başkan adayının Hüseyin Anlayan ve ekibi olduğunu ifade ederek, “Ben bu yüzden bir kez daha teşekkür ediyorum. Sizlere sivil toplum kuruluşunun sorunlarını ve beklentilerini en güzel şekilde en yakın şekilde duran siyasilere ihtiyacımız var. Bizim çünkü sivil toplum kuruluşu belediyeler siyasiler iç içe memleketin ve yörenin sorunlarını birlikte çözmek noktasında daha çok istişareye ihtiyaçları vardır. Biz bu işte işaretleri ne kadar çok yaparsak ne kadar safları sıklaştırırsak bölgemizi daha çok yaşanılır kılarız” diye konuştu.

“Güzel Centilmence Bir Seçim Olsun”
AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen’de ziyarette bir açıklama yaptı. Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Fevzi misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ederek, “Yeni bir süreç bizler için başlamıştır. Mevcut belediye başkanımız Hüseyin Anlayan aday olarak açıklanmasının ardından artık yeni bir döneme doğru gidiyoruz. Ben bu seçim sürecinin bütün Fatsa’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sonuç itibari ile de Fatsa’mız kazansın, bölgemiz kazansın diyorum. Bütün aday adayları olarak beraber yola çıktınız arkadaşlarla birlikte bu süreci en huzurlu bir şekilde götürmeyi. Hedefliyoruz. Fatsa'ya hem yerelde hem genelde birçok hizmetimiz oldu. Vatandaşımıza geçmiş dönemler kadar kendimizi tanıtma açısından çok fazla zorluk çekmeyeceğiz. Vatandaşın beklentisi görülen o ki genel kanaat üzerine mevcut belediye başkanımızın aday olması idi. Bu neticede teşkilatımız tarafından görülmüş olup vatandaşımızın istediği teşkilatlarımızın istediği bizim seçimleri en kolay alabileceğimiz arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz. Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum diğer partilerle birlikte güzel centilmence bir seçim olsun temennisinde bulunuyorum” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde