03 Mayıs 2024

Fatsa CHP Muhtarlarla Bir Araya Geldi

  • PDF

syt29-1-2014Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı muhtarlara yönelik bolamanda yemek organizasyonu düzenledi.

Düzenlenen yemeğe Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun , Fatsa CHP İlçe Başkanı Doğan Çelebi, Fatsa CHP Belediye Başkan Adayı Z.Ulvi Süvarioğlu, Av.Murat Hazinedar ve Fatsa İlçesi Muhtarları katıldı.

Bolaman’da organize edilen yemeğe katılımın yüksek olduğu gözlenirken, Başkan Seyit Torun’a olan ilginin yoğunluğu dikkatlerden kaçmadı.

Daha önce de muhtarlarla biraraya gelen Başkan Seyit Torun bu ikinci buluşmasında gündeme ilişkin görüşlerini belirtirken, geleceği şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da yine beraber hazırlayacaklarını söyledi.

Belediye Başkanlarının en yakın mesai arkadaşlarından birisinin muhtarlar olduğunu hatırlatan Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, “Bizler Ordu Belediyesinde ki çalışma prensiplerimiz içerisinde muhtar arkadaşlarımızı çok önemsiyoruz. Her yıl başlarken çalışma programlarımızı onlarla birlikte hazırlıyoruz. Demokrasinin bir parçası olan muhtarlar gelecek hizmetlerin planlayıcıları ve takipçileridir. Halkın en az bizler kadar muhtarlardan da beklentileri yüksek. Biz bu nedenle diyoruz ki, ’Muhtarlar Bizim Mesai Arkadaşlarımız’. Ordu’nun geleceğini de yine onlarla birlikte planlayacağız” dedi.

Kendisine gösterilen yakın ilgi nedeniyle de herkese teşekkür eden Başkan Seyit Torun, ilerleyen günlerde tekrar birlikte olacağı sözünü vererek beldeden ayrıldı.sety29-1-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde