03 Mayıs 2024

Fasiad’da Nöbet Değişimi

  • PDF

fsad29-1-2014(FASİAD)’ın 2005 yılından bu güne kadar yönetim kurulu başkanlığını yürüten Hasan Gül, Fasiad Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini İbrahim Karamollaya devretti.

Gazetemize özel açıklama yapan Fasiad yönetim kurulu yeni başkanı Karamolla: “ Fatsa Sanayici ve İş adamlaları derneği kurucu başkanımız Hasan Gül bey aşağı yukarı 8,9 yıldan beri bu vazifeyi gerçekleştiriyordu. Arkadaşlarımız bir kan değişikliği yapmak, yeniden bir vizyon yaratmak düşüncesiyle başkanlık görevini bana uygun gördüler. Hasan Gül’ün öncülüğünde başarılı çalışmalara imza atan Fasiad’ın çalışmalarını kendisinin tecrübelerinden faydalanarak devam ettireceğiz. İnşallah verdikleri değeri ve görevi layıkıyla yerine getireceğime inanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun” dedi.

Fasiad’ın yeni yönetimi şu şekilde oluştu; İbrahim Karamolla Yönetim Kurulu Başkanı, Adem Taşkın Başkan Yardımcısı, Hasan Arıca dernek saymanı, yönetim kurulu üyelerine ise Hasan Gül, Mustafa Tomrukçu, Fatih Erçakar, Vedat Öztürk ve Ahmet Bağu getirildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde