03 Mayıs 2024

“Muhtar Adaylığından Çekildiğim Asparagastır”

  • PDF

okty29-1-2014Geçtiğimiz günlerde Sakarya Mahallesinden Muhtar adaylığını açıklayan Oktay Kızgın seçim çalışmalarına başladığını ifade ederek; “ Vatandaşlardan gelen talepler üzerine muhtar adayı oldum. Şeçim çalışmalarına start verdim ve vatandaşlardan çok olumlu tepkiler alıyorum. Allahın izniyle Sakarya Mahallesine muhtar olacağıma inanıyor ve mahalleme hizmet etmek için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

Evli ve 2 çocuk babası Oktay Kızgın 43 yıldır sakarya mahallesinde yaşadığını belirterek; “20 yıllık esnafım. Uzun yıllar sakarya mahallesinde ikamet etmekteyim. Bu yüzden mahallemin eksiklerini çok iyi bilmekteyim. Muhtar olduğum taktirde bu eksikleri çözüme kavuşturmada zorluk çekemeyeceğim” dedi.

Açıklamalarına devam eden Oktay Kızgın; “ Sadece mahalleme hizmet etmek amacıyla hareket ederek; maddi, manevi beklenti içinde olmadan bu yola çıktım. Seçim çalışmalarım sırasında da insanların bana olan desteklerini görmekteyim. Genç ve dinamik bir muhtar adayı olarak, bu işi layıkıyla yerine getireceğime inanmaktayım” dedi.

Muhtar adaylığından çekildiğine dair söylentilerin asparagas olduğunu söyleyen Kızgın; “Bu söylentiler tamamen asılsızdır ve hiçbir dayanağı yoktur. Ben adaylığımı açıkladığım günden bu yana seçim çalışamalarıma tüm hızıyla devam ediyorum ve etmeyede devam edeceğim. Ayrıca diğer muhtar adaylarına da buradan başarılar diliyor; dostça, kardeşçe bir seçim süreci geçirmeyi temenni ediyorum” diyerek açıklamalarına son verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde