03 Mayıs 2024

Ak Parti Aday Adayları Anlayan’a Başarılar Diledi

  • PDF

AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayının resmi olarak açıklanmasından sonra, Ak parti Fatsa Belediye Başkan Aday Adayları sosyal medyadan yaptıkları açıklamalarda Hüseyin Anlayan’a başarılar dilediler.

Seçim süreci boyunca birlik ve beraberlik mesajı veren aday adaylarının açıklamaları şu şekilde oldu;

Ahmet Özyurt

ahm29-1-2014“Ak parti genel merkezi tarafından ilçe belediye başkanı aday listesi açıklanmıştır,tüm fatsalı hemşehrilerimize ve ordu'muza hayırlı olsun. Her ak parti'ye gönül vermiş kardeşlerim,her aday adayı arkadaşlarım bu süreçte herkes kendine göre bir ırmaktı,bir dereydi ve bir çaydı,artık gün,bundan sonra herzaman olduğu gibi birlik olup nehir gibi akma zamanıdır,gün,ak parti'nin ordu'da başta büyükşehir olmak üzere tüm belediyeleri kazanması için çalışma zamanıdır.allah bu yolda yar ve yardımcımız olsun.allah aday arkadaşlarımızı mahçup etmesin”

mezzn29-1-2014Ahmet Müezzinoğlu

“Partimizin kesin adayları açıklanmıştır...
Başta Fatsa adayımız,aynı zamanda belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Anlayan'ı ve Çevre ilçe adaylarımızı canı gönülden tebrik eder...Bu seçimlerde
Başbakanımıza yakışır bir sonuç ile kazanmayı nasip etmesini yüce rabbim den temenni ederim.
Rabbim...Başta aday arkadaşların ve tüm partili dava arkadaşlarımın yar ve yardımcısı olsun...
Tüm Fatsa halkıma saygılar selamlar sunarım”

ibo29-1-2014İbrahim Karamolla

“AK Partinin 19 ilçenin başkan adayları açıklanmıştır.Görevlendirilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.İnşallah en güzel sonuçları alacaklardır.Allah yardımcıları olsun. Geçtiğimiz günlerde Hüseyin Anlayan bizlere nezaket ziyaretinde bulunarak birlik ve beraberliğimizi yinelemiştir.Bizde süreci hiçbir sıkıntı olmadan buralara kadar getirdiğimizi ve bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğimizi beyan ettik. Bundan sonrada birlik ve beraberliğimize hiçbir zeval getirmeden inşallah başkanımıza iadeyi ziyareti makamında yapmayı düşünüyoruz dedik. Bu süreçte bize destek olan, kamuoyunda ki bizi seven dostlarımıza da ayrıca teşekkür ederiz. Fatsamıza hayırlı uğurlu olsun.

ykp29-1-2014Yakup Yeşiltaş

“Adalet ve Kalkınma Partimizin 19 ilçenin başkan adayları, yetkililer tarafından resmi açıklama yapılarak belirlenmiştir. Görevlendirilen arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Durmak yok yola devam. İnşallah hak ettikleri sonuçları alacaklardır.
Ayrıca, Fatsa Belediye Başkanlığı aday adaylığım süreci içersinde sizlerle iç içe olduk. Sizleri çok yakından tanıma fırsatı bulduğum için mutlu olduğumu belirtmek isterim. Bu süreç içersinde göstermiş olduğunuz destek, ilgi, alaka ve yakınlığa çok teşekkür ederim. Saygılarımla”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde