03 Mayıs 2024

“Hepimizin Amacı Fatsa'ya Hizmet Etmekti”

  • PDF

bas29-1-2014AK Parti’den Fatsa Belediye Başkan Adaylığı kesinleşen Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan Ak Parti'den aday adayı olan İbrahim Karamolla ve Ahmet Müezzinoğlu'nu iş yerlerinde nezaket ziyaretinde bulundu.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a Ak Parti Fatsa Seçim Koordinasyon Merkezi üyeleri de eşlik ettiler.
İbrahim Karamolla ve Ahmet Müezzinoğlu’nun birer açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan yeni bir döneme hep beraber gideceklerini belirterek,

“AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adaylığımız partimiz tarafından resmi olarak ilan edildi. Adaylığımızın ve bu sürecin hem partimize, partililerimize ve Fatsa’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah Fatsa'da hizmet yolunda yeni bir döneme hep beraber gideceğiz. Tabi bu süreçte yine benimle beraber Ak Parti'den Fatsa Belediye Başkanlığı için aday adayı arkadaşlarımız vardı, dostlarımız vardı. O süreçte beraber yine çalışmıştık. Bugün bu arkadaşlarımı ziyaret etmeyi arzu ettim. Ben İbrahim beye bizleri kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum. Sonuçta bu süreci hep beraber götürdük. Hepimizin amacı Fatsa'ya hizmet etmekti. AK Parti çatısı altında Fatsa'ya hizmet etmekti, bize nasip oldu takdir böyleymiş ama siyaset için hizmet için süreç devam ediyor. Bu süreçte yine hep beraber çalışacağız. O zaman da ifade etmiştik. Sonuçta hizmet yolunda hep beraberiz diye. Bu sadece o gün için söylenmiş bir şey değildi. Bu vesileyle birlikteliğimizi ve beraberliğimizi göstermek adına bugün buradayız. İnşallah bundan sonra da yine hep beraber hizmet yolunda partimizin çatısı altında hep beraber olmaya devam edeceğiz” dedi.

“Sonuna Kadar Beraberiz”
Ak Parti Fatsa Belediye Başkan aday adaylarından İbrahim Karamolla Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “AK Partiden 5 arkadaşımız aday olmuştu. Hayırlısıyla bu süreci tamamladık. Teşkilatımız Hüseyin Anlayan beyi aday gösterdi, kendisini tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu süreci sayın başkanımızın da dediği gibi buraya kadar beraber geçirdik sonuna kadar da beraber götüreceğiz. İnşallah bu nazik ziyaretine belediye başkanlık makamında ziyaret ederek iade-i ziyarette bulunacağız. Tekrardan Fatsa’mıza hayırlı uğurlu olsun, güzel bir seçim olmasını güzel bir atmosferde seçim geçirmemizi temenni ediyorum” diye konuştu.

Kazanan Fatsa’mız Olsun”
AK Parti Fatsa Belediye Başkan aday adaylarından Ahmet Müezzinoğlu ise Ak Parti’nin büyük bir parti olduğunu söyleyerek, “AK Parti birlik ve beraberlikle bugünlere gelmiş bir parti. Biz dava için yola çıktık, AK Partimiz yola çıktık, Başbakanımız için yola çıktık. Başbakanımızın verdiği karar başımızın gözümüzün üzerine. Ben zaten baştan beri bunu söylüyorum. Başkanımın Allah yar ve yardımcısı olsun. İnşallah bizde arkasındayız, bizden de bir fikir yardım istenirse her zaman buna hazırız. Başkanımın her türlü destekle arkasındayız. Hayırlı uğurlu olsun, kazanan Fatsa’mız olsun, kazanan Türkiye’miz olsun, kazanan AK Parti olsun. İnşallah bu seçimde Fatsa’yı tekrar kazanarak başbakanımıza hediye edelim. AK Parti büyük bir parti, inşallah bu büyüklüğünü gösterecektir” şeklinde konuştu.bs29-1-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde